Streamdienst PlayStation Now komt binnenkort naar de pc

PlayStation Now is er al een tijdje voor de PlayStation 4: een dienst waarmee je Playstation 3-games kunt streamen naar je PlayStation 4. Echter, binnenkort komt PlayStation Now ook naar de pc. Dit maakt Sony bekend in een blogpost.

Met PlayStation Now krijgen pc-gamers binnenkort dus toegang tot honderden nieuwe games, waaronder heleboel exclusives voor de PlayStation 3. Het gaat hier natuurlijk wel om streaming, niet om daadwerkelijke ports.

Daarnaast kondigt Sony de Wireless Adaptor aan voor de Dualshock 4 controller. Hiermee is die ook draadloos aan te sluiten op je pc. Dit is natuurlijk niet noodzakelijk, aangezien je de Dualshock 4 ook via USB aan je computer kunt hangen. Maar mocht je draadloos willen spelen, is deze adapter de uitkomst. Het apparaat gaat 25 dollar kosten. De prijs in euro’s is niet bekendgemaakt.

Wanneer de Wireless Adaptor en PlayStation Now voor de pc verschijnen, is nog niet bekend. Wel zegt Sony dat dat binnenkort gebeurt, en dat Europa deze keer eerder aan de beurt is dan Amerika.

  1.   
    CHILLOZZ's avatar

    de laatste zin is ook meteen de mooiste 😉
    😉

  2.   
    Bram_M99's avatar

    In mijn ogen een hele slimme zet van Sony, wel heb ik het gevoel dat het goedkoper is om gewoon een Ps3 te kopen met de gewenste games…