Oktober-thema van Loot Gaming is ‘Rumble’; bevat goodies van o.a. Overwatch en Zelda

Loot Gaming, maandelijks een doos vol goodies van games toegestuurd gekregen, telkens weer in andere thema’s. En hoewel de septembereditie nog binnen moet komen op GamersNET Headquarters voor een verse unboxing, is wel het volgende thema alweer onthuld. In oktober staat het krat van Loot Gaming namelijk in het teken van ‘Rumble’.



Inbegrepen bij deze oktobereditie van Loot Gaming zit onder meer goedheid van Overwatch, The Legend of Zelda, Titanfall 2 en zelfs Sonic the Hedgehog. Wat dat precies zal zijn, blijft als altijd nog even een mysterie. De waarde van elk Loot Gaming krat wordt boven de honderd dollar geschat.

Abonnementen voor Loot Gaming starten vanaf 31,95 dollar per maand, met verzendkosten vanuit de Verenigde Staten inbegrepen. Via de officiële website kun je Loot Gaming bestellen, en met onze code ‘GamersNET’ kun je maar liefst drie dollar korting scoren op alle aankopen.

Meer van Loot Gaming zien of weten? Check onze Loot Gaming ‘MECHA’ Crate unboxing voor een voorproefje. Binnenkort ontvangen we dus ook de daaropvolgende septembereditie, waarvan uiteraard ook een uitgebreide ‘ontdozing’ van te vinden zal zijn, hier op GamersNET.

  1.   
    CHILLOZZ's avatar

    how niej lezen.. ik las al teveel, Zie liever de video. Dan heb je nog een verrassingseffect hahaha 😆

  2.   
    Tom's avatar

    Dat is dus het ding: Loot Crate maakt altijd de thema’s en een aantal inbegrepen franchises bekend. Wat het dan precies is, geven ze nooit van te voren prijs. Bij loot scoren hoort natuurlijk ook een beetje een verrassingselement.

  3.   
    matdriks's avatar

    Ah tof! Dat gaat horen bij mijn favoriete items.