Over Nintendo Switch en Red Dead-discussies met Peter en Tom! | GamersNET Radio #336


Het weekend is officieel begonnen, dus tijd voor een verse podcast van GamersNET RADIO! In deze kersverse Aflevering #336 zijn Peter en Tom bijeen gekomen om luisteraars te duiden in deze moeilijke tijden. Enorme onthullingen vliegen in het rond, en is het aan dit duo om orde te scheppen in deze chaos…

Zo bespreken de heren uitgebreid alle informatie, meningen en details over de Nintendo Switch en haalt het tweetal ook de gloednieuwe Red Dead Redemption 2 trailer erbij. Voor beide onthullingen is veel hoop, maar niet zonder een aantal kanttekeningen…

Daarnaast vertellen Peter en Tom over de stand van zaken achter de schermen, het GamersNET Clubblad en de games die hen en de redactie de laatste tijd bezighouden. Het is niet niks, dus ga er maar goed voor zitten. Dit is Aflevering #336 van GamersNET RADIO:

[radio]

Luister hier naar Aflevering #336 van GamersNET RADIO![/radio]


GamersNET RADIO is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is vanaf zaterdag terug te kijken/luisteren via GamersNET. Wordt ook lid van de podcast via iTunes om de show direct als audio binnen te halen.

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar [email protected]. Wij behandelen jullie verhalen, meningen en ervaringen maar al te graag!

GamersNET RADIO is oorspronkelijk bedacht als podcast, naar aanleiding daarvan hebben wij besloten het terugluisteren tot de audio te beperken. Wil je ons ook zien? Kijk dan elke vrijdagmiddag LIVE mee! Tot twee weken na de uitzending is de (video)stream nog terug te vinden op ons Twitch-kanaal.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren