Blizzard voegt ex-vriend dummy toe aan World of Warcraft

Blizzard heeft in de laatste patch voor World of Warcraft een opvallend voorwerp toegevoegd. Het voorwerp onder de naam ex-boyfriend dummy roept voor spelers vijf minuten een boksbal op om frustratie op los te laten. De omschrijving van het voorwerp luidt dan ook: “Because stabbing the real thing is illegal.”.

De dummy staat voorlopig nog in de test-server omdat het voorwerp pas bij het volgende Valentijnsdag evenement beschikbaar wordt gesteld. Vooralsnog is er geen vrouwelijke variant voor de dummy beschikbaar. Of die nog gaat verschijnen is niet bekend.

Op het internet rukt het debat omtrent gelijke behandeling van de genders alweer op. Hoe Blizzard hierop gaat reageren moet de toekomst wijzen. Rond de release van Overwatch was er al controversie rond één van de overwinningsposes van Tracer.

  1.   
    Mjolnir's avatar

    Ik ben voor gelijkheid hoor, begrijp me niet verkeerd, maar is dit niet een grapje een beetje te serieus nemen? Grow up. Vroeger wilde je liever niet dat er grappen met je werden uit gehaald en nu eis je het op. Jammer 🙄

  2.   
    Mattiees's avatar

    die dummy is weer geniaal bedacht 😆

  3.   
    RiiLaKuma's avatar

    Mjolnir schreef, "Ik ben voor gelijkheid hoor, begrijp me niet verkeerd, maar is dit niet een grapje een beetje te serieus nemen? Grow up. Vroeger wilde je liever niet dat er grappen met je werden uit gehaald en nu eis je het op. Jammer 🙄 "

    Haha, voordat die beschuldigingen komen, ik zie er de lol ook wel van in.