IO Interactive bevestigt tweede seizoen voor Hitman

Onlangs verscheen de laatste van de zes episodes van Hitman, die door onze eigen Daniël met een mooie 8 werd beloond in zijn review. Maar het mooie aan episodische games is dat ontwikkelaars ervoor kunnen kiezen om meerdere seizoenen te maken. Hitman-ontwikkelaar IO Interactive heeft vandaag dan ook bevestigd dat er een tweede seizoen komt voor de nieuwste Hitman-game.

Hakan Abrak, production director bij het bedrijf, liet in een interview met het Franse Gamergen weten dat het tweede seizoen onderweg is. In de volgende lichting Hitman-episodes bezoekt Agent 47 nieuwe locaties, maar ook oude locaties in een nieuw jasje. Als voorbeeld van die laatste noemde Abrak een bezoekje aan het centrum van Parijs, maar dan tijdens de feestdagen in plaats van tijdens een modeshow.

Ook is het interessant dat IO Interactive deze keer niet iedereen laat sterven aan het einde. In plaats daarvan worden karakters verder uitgediept in latere seizoenen. Uiteraard wil dit niet zeggen dat hoofdpersonages niet zullen sterven, maar sommigen zullen meer episodes (of zelfs seizoenen) overleven dan anderen.

Op 31 januari verschijnt de discversie van het eerste seizoen van Hitman.

  1.   
    Bram_M99's avatar

    Klinkt tof! Al wacht ik voor het eerste seizoen tot 31 januari.

  2.   
    Daniel Z's avatar

    Dit was wel te verwachten natuurlijk. Het is wellicht de verkopen en dus het succes afwachten, maar stoppen met Hitman zag ik al niet gebeuren. Tijdens het interview in Londen wilde de ontwikkelaar er niets over zeggen maar voilá, hier is de bevestiging.