Mobiele game RollerCoaster Tycoon Touch nu verkrijgbaar

RollerCoaster Tycoon World kon rekenen op veel negatieve reviews en ook RollerCoaster Tycoon 4 Mobile werd massaal afgebrand. Uitgever Atari is echter geenszins van plan om bij de pakken neer te zitten en probeert het daarom opnieuw met RollerCoaster Tycoon Touch.

RollerCoaster Tycoon Touch brengt de iconische pretparksimulator naar de mobiele apparaten. Het is mogelijk om je eigen achtbanen te bouwen en de parkbeheer-opties lijken een stuk geavanceerder dan bij RCT 4 Mobile. Fred Chesnais, chief executive officer bij Atari, vertelt:

We are working hard to develop a fun, engaging and innovative successor to RollerCoaster Tycoon 4 Mobile and cannot wait to share the newest game with our fans worldwide. By partnering with Nvizzio to create RollerCoaster Tycoon Touch we can leverage their expertise in designing great simulation games, which benefits players as they get to experience RCT in an entirely new way.
Kaartenpakketten hebben een centrale rol in de game. Deze bevatten attracties, decorobjecten en speciale missies. Je kunt de kaartenbundels in-game verdienen, of aanschaffen via microtransacties.

RollerCoaster Tycoon is momenteel in ontwikkeling bij Nvizzio, de studio achter RollerCoaster Tycoon World. Een vroege versie van de game is echter nu al beschikbaar in Nieuw-Zeeland en… Nederland! Het spel is kosteloos te downloaden via de App Store en Google Play.

  1.   
    Downzilla's avatar

    Let it go, LET IT GOOOOOO

  2.   
    PSPfreaky's avatar

    Ik hoop echt dat Atari niks verdient met dit spel! Komende woensdag brengen ze RollerCoaster Tycoon World uit terwijl die nog geen eens af is. In de livestream van zaterdag heb ik nog steeds een bug gezien die in maart al bekend was. Die hebben ze niet gefixed. En het spel werkt gewoon ruk!

    RollerCoaster Tycoon Touch is ook alleen maar een cashgrab voor Atari, waarschijnlijk om de kosten van RCTW terug te verdienen. Zelf vind ik het niet goed als mensen games illegaal gaat downloaden, maar voor Atari begin ik dit juist toe te juichen.

  3.   
    evilmase's avatar

    ik kan m niet vinden op google playstore…of is dit alleen voor marshmallow gebruikers ?? ik heb namelijk android 5.1 lollipop.

  4.   
    nielsiebro's avatar

    Hij is alleen op IOS, Android komt nog