November-thema van Loot Gaming is ‘Mythic’;’ bevat o.a. Dragon Age en Assassin’s Creed

Bij GamersNET zijn we niet vies van een doosje of twee van Loot Gaming. Deze abonnementendienst stuurt je maandelijks een krat vol goodies van games toe, met elke maand weer een nieuw thema. De vorige oktobereditie moet weliswaar nog aankomen op ons hoofdkwartier voor een nieuwe unboxing, maar in de tussentijd is het volgende thema voor Loot Gaming alweer onthuld. In november staat de doos in het teken van ‘Mythic’ games.



Wát er precies in zal zitten, blijft natuurlijk een verrassing, maar Loot Gaming doet wel vier van de inbegrepen games uit de doeken. In november bevat het kratje goedheden van Dragon Age, Assassin’s Creed, Castlevania en zelfs de culthit Okami

Abonnementen voor Loot Gaming starten vanaf 31,95 dollar per maand, met verzendkosten vanuit de Verenigde Staten inbegrepen. Via de officiële website kun je Loot Gaming bestellen, en met onze code ‘GamersNET’ kun je maar liefst drie dollar korting scoren op alle aankopen.

Meer van Loot Gaming zien of weten? Check onze Loot Gaming ‘Battlegrounds’ Crate unboxing van vorige maand voor een voorproefje. Binnenkort ontvangen we dus ook de daaropvolgende oktobereditie, waarvan uiteraard ook een uitgebreide ‘ontdozing’ van te vinden zal zijn, hier op GamersNET.

  1.   
    CHILLOZZ's avatar

    niej lezen wacht het filmpje wel af 😀

  2.   
    Tom's avatar

    Net als vorige maand: er staat niet in het nieuwsbericht wat de goodies precies zijn. Dat maken ze nooit vooraf bekend. Ze laten alleen weten welk thema en welke bijbehorende franchises je zoal kunt verwachten.