Auteur : Peter Bouwman donderdag 17 november 2016 om 15:37:24

Steun je vrienden van GamersNETGamersNET heeft het principe dat de content altijd gratis blijft. Natuurlijk is dit niet zo, want een aantal mensen hebben een contract, er wordt huur betaalt voor GNHQ, onze videocontent is prijzig en ook serverruimte is niet goedkoop. Wij betalen dit allemaal dankzij advertenties en sponsorships. Toch is er een steeds grotere groep GamersNET-bezoekers die ons graag wil steunen! Wij zijn daar apetrots op en hebben een aantal manieren bedacht om dat te doen. Natuurlijk blijft alle website-content altijd gratis, maar als je ons nog verder wilt helpen, kun je één of meer van onderstaande mogelijkheden overwegen.

Zet die adblock uit
GamersNET is trots op zijn advertenties en we zijn er zelfs behoorlijk principieel over. Onze site zal nooit een advertentie draaien die je beeld blokkeert en ook onze video's zijn commercial-vrij. De advertenties die we wel draaien zijn bovendien visueel zeer aantrekkelijk. Geen flauwe reclames voor reisorganisaties of verzekeringen, altijd voor game-gerelateerde partijen met een aantrekkelijk design! Help ons dus en zet je adblock uit, in ieder geval voor GamersNET. Wij weten als geen ander wat irritante reclames zijn en draaien deze dus niet!

Ik wil mijn adblock voor GamersNET uitschakelen

Twitch abonnement
Wij streamen minimaal vier keer in de week en dat doen we op de GN-manier. Met veel interactie met jullie en de (meestal nieuwe) games die we tof vinden! Je kunt ook abonneren op Twitch. In ruil daarvoor krijg je een tof icoontje voor je naam, zijn er geen commercials zichtbaar op onze pagina en krijg je unieke emoticons, waaronder de "Hoe vet is dat-Kappa"! Een abonnement op de GN Twitch kost 5,85 Je dient daarvoor wel een Twitch-account te hebben.

Abonneer via onze Twitch-pagina (rechtsboven)

Draag GN uit met het GN T-shirt
Sinds enige tijd hebben wij een officieel T-shirt! Stijlvol, niet schreeuwerig en met een eigen label. Beschikbaar in de maten XS tot en met XXL.

Bestel het GN T-shirt

Doneren mag
Vind je onze content tof, maar heb je niks met Twitch of de edele drukkunst, dan kun je natuurlijk ook doneren.

Doneren kan hier

GamersNET bestaat al heel lang en dat blijven we nog jaren volhouden. Alle hulp is daarbij welkom en we hopen dat we toffe dingen terugbieden in ruil voor de steun, zonder dat we de gratis content aantasten. Heb je nog toffe tips of eerlijke feedback voor ons, laat dat gerust weten in de reacties.
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door Batman360x op donderdag 5 januari, 2017 om 17:18:24 quote

Sub Zero

328 posts
T-shirts bestelling gedaan! Ik ben benieuwd
Gepost door I_Eat_Noobsz op dinsdag 9 mei, 2017 om 14:49:37 quote

GN "Die Hard"

956 posts
Ik had een zwart achtergrond, dus advertenties uitgezet, mooie Mariokart achtergrond. Echter klopt het niet helemaal hé. Je hebt 2 side bar secties met ADVERTENTIE. Krijg je alsnog google advertenties die niets met gamen te maken hebben.
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie