Auteur : Tom Kauwenberg woensdag 2 november 2016 om 15:45:27

Title Update 1 voor Gears of War 4 brengt rapduo Run The Jewels naar de game

Liefhebbers van de Gears-franchise (en snoeiharde hiphop) opgelet: de zogenaamde Title Update 1 voor Gears of War 4 brengt niet alleen bejubelde multiplayer maps, Drydock en Checkout, maar ook de introductie van Run The Jewels in de game.


Rappers en producer Killer Mike en El-P vormen samen het rapduo Run The Jewels, die bekendstaan om hun gruwelijk harde hiphop, waarmee ze al menig game-trailer van een brute soundtrack voorzagen. De twee straight-up gangsters zijn nu speelbaar in de Versus- en Horde-modus van Gears of War 4. Daarnaast nemen ze veertien Run The Jewels-gethematiseerde wapenskins mee om in stijl het slagveld te betreden.

De nieuwe skins en in-game personages zijn te verdienen via de zogenaamde 'Gear Packs' in de game. Aangezien dat even kan duren en niet iedereen de tijd heeft, kun je ook het volledige Run The Jewels-pakket (met daarin alle RTJ-nieuwigheden) scoren voor flinke prijs van 19,99 euro.

Run The Jewels debuteerde eerder al een gloednieuwe track in een Horde 3.0-trailer van Gears of War 4. Bovendien schitterde 'Blockbuster Night Part 1' in de onthulling van de Limited Edition Gears of War 4 Xbox One S. Het moge duidelijk zijn, de twee zijn niet vies van een potje Gears of War. Of de cashflow van Microsoft. Dat kan ook.

Zijn Mike en Pete de juiste keuze om in Gears of War 4 te mogen verschijnen, of had je liever een andere muziekgroep in de vierde Gears-game gezien?

Wil je eerst zien hoe Run The Jewels eruitzien in Gears of War 4? Kom gerust vanavond kijken bij onze Horde 3.0 livestream, waarbij we uiteraard los zullen gaan met het nieuwe duo.

Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door Tom op woensdag 2 november, 2016 om 15:49:57 quote

Eindredacteur

12089 posts
Dit is een match made in heaven. Killer Mike en El-P zijn precies de juiste karakters om zo de franchise in te stappen. Niet alleen vanwege hun flow en gewelddadige lyrics, maar ook gewoon in hun overkomen.

"I move with the elegance of an African elephant. I presented the evidence, eloquent as the president. Evident I've been ever since; I deserve me a championship. But before I banana clip, I'mma chill so my man can rip."

Gepost door UncreatedKoen op woensdag 2 november, 2016 om 16:25:09 quote

MvdM Juli

791 posts
niet geheel interessant. hou het wel bij Cole en Baird!
Gepost door Neolite op donderdag 3 november, 2016 om 12:37:18 quote

Moderator

6375 posts
En toch trekt het mij niet meer. Ik heb de voorgaande delen trouw gespeeld en was ook echt verzot op de delen. Maar Gears 4 heeft iets wat mij niet trekt, hetzij de nieuwe personages of iets anders.
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
DaniŽl en Tom houden stand in burcht GamersNET met tal van (non)nieuws | GamersNET RADIO #367, zaterdag 15 juli 2017
Win een gaaf Ghost Recon-shirt met poster! | Prijsvraagvrijdag
Win Final Fantasy XII: The Zodiac Age of een t-shirt! | Prijsvraag
Hoe stevig kan een toetsenbord zijn? | Special (+ Win dat toetsenbord!)
GN Kalender: Juli 2017
Steun je vrienden van GamersNET
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie
Poll : E3 2017

Wat vond jij de beste persconferentie van de E3 2017?

EA

5%
Xbox
26%
Bethesda
2%
PC Gaming Show
5%
Ubisoft
38%
PlayStation
13%
Nintendo
11%

Klik op één van de opties om te stemmen. In totaal zijn er al 285 stemmen.