Auteur : Lennart van Alem woensdag 21 december 2016 om 13:58:05

'12 Days of FUTmas' brengt gratis items naar FIFA 17 Ultimate Team

Bron: EA Sports
Niet alleen Rockstar strooit met kerstcadeautjes, ook EA geeft spelers presentjes tijdens de feestdagen. Tijdens de '12 Days of FUTmas' krijgen spelers elke dag een gratis item, waarvan de eerste een tof kerstshirt was.

Tijdens FUTmas zijn er tijdelijke Squad Building Challenges, mystery packs en worden restricties op teams verwijderd van Daily Tournaments en Weekend League-kwalificatiewedstrijden. Daarnaast zijn er uiteraard de gratis items, die aan je account worden toegevoegd wanneer je inlogt.Vooral de nieuwe Squad Building Challenges bieden een aantal toffe spelers. Christian Benteke met een 84-rating en een Daniele De Rossi met een 85-rating kunnen aardige toevoegingen zijn aan je team. Elke dag komen er drie nieuwe Challenges bij met aanzienlijke betere beloningen dan de reguliere Challenges. Tijd om je slag te slaan dus! Een toffe Easter Eggs is dat de rugnummers van spelers die verkrijgbaar zijn via de Squad Building Challenges corresponderen met de dag. Zo zijn er vandaag, 21 december, uitsluitend spelers te verkrijgen die in het echt rugnummer 21 dragen!Megapacks zijn met 45.000 coins behoorlijk duur, maar bevatten daarentegen wel zes speciale items. Te duur? Tijdens de kerstdagen, van 25 tot en met 27 december zijn de speciale pakketen ook via de Squad Building Challenges te verkrijgen.

Tot slot biedt ook de Web App presentjes. Weliswaar niet zo tof als unieke shirts en items, maar coins en pakketjes zijn bij elke FUT-speler welkom. Ook hier geldt dat elke dag een nieuw cadeautje klaarstaat.


Reacties
Ga naar pagina:
Nog geen reacties
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
Daniel en Peter hebben lol | GamersNET RADIO #347, zaterdag 21 januari 2017
Bestel nu het nieuwe GN Clubblad-kwartaal
Fast Forwards 2017: Overzicht van alle games
GN Kalender: Januari 2017
Nintendo deelname | GamersNET Game Awards
PlayStation deelname | GamersNET Game Awards
Xbox deelname | GamersNET Game Awards
PC deelname | GamersNET Game Awards
Steun je vrienden van GamersNET
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie
Poll : Nintendo Switch

Ga jij de Nintendo Switch kopen?

Ja, direct bij launch!

13%
Ja, maar ik wacht de launch even af.
25%
Misschien, ik twijfel nog.
25%
Nee, ik heb geen interesse in de Switch.
38%

Klik op één van de opties om te stemmen. In totaal zijn er al 126 stemmen.