Blizzard deelt bans uit aan gebruikers van ‘ondetecteerbare’ Overwatch-cheats

Online games worden vaak geteisterd één groot probleem: cheaters. Eens in de zoveel tijd zwaaien ontwikkelaars van zulke games dan ook met de almachtige ban hammer. Dat is precies wat Blizzard onlangs heeft gedaan voor Overwatch.

Deze keer is er goed nieuws voor mensen die kunnen genieten van leedvermaak: ook gebruikers van cheats die zogenaamd ondetecteerbaar zouden zijn, hebben een permanente ban gekregen van Blizzard. De cheaters in kwestie zijn hier uiteraard niet al te blij mee.

Maar waar de woede richting de makers van deze ‘ondetecteerbare’ cheats begrijpelijk is, zijn er ook cheaters die boos zijn op Blizzard. De optimisten onder hen denken zelfs dat een rechtszaak tegen de ontwikkelaar hen een glansrijke overwinning zal opleveren. Vanzelfsprekend hoeven we hier niet te veel van te verwachten.

Al met al is het dus aan te raden om makers van cheats en hacks voor Overwatch (of welke game dan ook) niet zomaar te geloven. De beste optie is natuurlijk het niet gebruiken van deze programmaatjes, want voor je het weet heb je een ban aan je broek hangen.

  1.   
    vistaberg's avatar

    Nooit begrepen wat er leuk is aan cheats…. Oke bij GTA offline of dat soort spellen is het lachen, maar online geeft het toch echt voldoening als je op eigen kracht aan het ownen bent.

  2.   
    J.W.'s avatar

    Er is er maar 1 die mag hacken in Overwatch en dat is Sombra :LOL: