Auteur : Tom Kauwenberg zaterdag 31 december 2016 om 01:04:14

De allerlaatste, bomvolle GamersNET Radio van 2016! | GamersNET Radio #345


De alleenheersers over uitloop in podcasts, DaniŽl en Tom, zijn weer eens aangeschoven! In 2016's allerlaatste aflevering #345 van GamersNET RADIO bespreken de Baard en Brabo het nieuws van de laatste week. Bijgestaan door veel afdwalingen en een nog uitgebreider Launchpad-paneel, lullen ze zich helemaal vast, voor jou.

Daan en Tom hebben het ditmaal onder meer over de leegloop van YouTube, de opmerkelijke Sony zelfpromotie en uiteraard het overlijden van Carrie Fisher, die hopelijk nu ťťn met de Force is...

Daarnaast is DaniŽl nog altijd lichtelijk teleurgesteld met Uncharted 4 en wil Tom de dood aan Google uitroepen, maar uiteindelijk is het allemaal maar prietpraat. Geniet ervan, en hopelijk zien we je weer terug in 2017!Luister hier naar Aflevering #345 van GamersNET RADIO!

GamersNET Radio is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is vanaf zaterdag terug te kijken/luisteren via GamersNET. Wordt ook lid van de podcast via iTunes om de show direct als audio binnen te halen.

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar radio@gamersnet.nl. Wij behandelen jullie verhalen, meningen en ervaringen maar al te graag!

GamersNET Radio is oorspronkelijk bedacht als podcast, naar aanleiding daarvan hebben wij besloten het terugluisteren tot de audio te beperken. Wil je ons ook zien? Kijk dan elke vrijdagmiddag LIVE mee! Tot twee weken na de uitzending is de (video)stream nog terug te vinden op ons Twitch-kanaal.
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door mheiden21 op zaterdag 31 december, 2016 om 16:49:11 quote

GN "Commander"

1080 posts
Helaas gister gemist, dus bij deze wens ik jullie het allerbeste voor 2017. Op naar toffe items, idee√ęn en wat jullie maar kunnen verzinnen! Tot volgend jaar
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
Razer lanceert eigen online game-winkel; win meteen een tientje tegoed! | Prijsvraag
GN Kalender: April 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie