Auteur : Tom Kauwenberg zaterdag 31 december 2016 om 01:04:14

De allerlaatste, bomvolle GamersNET Radio van 2016! | GamersNET Radio #345


De alleenheersers over uitloop in podcasts, DaniŽl en Tom, zijn weer eens aangeschoven! In 2016's allerlaatste aflevering #345 van GamersNET RADIO bespreken de Baard en Brabo het nieuws van de laatste week. Bijgestaan door veel afdwalingen en een nog uitgebreider Launchpad-paneel, lullen ze zich helemaal vast, voor jou.

Daan en Tom hebben het ditmaal onder meer over de leegloop van YouTube, de opmerkelijke Sony zelfpromotie en uiteraard het overlijden van Carrie Fisher, die hopelijk nu ťťn met de Force is...

Daarnaast is DaniŽl nog altijd lichtelijk teleurgesteld met Uncharted 4 en wil Tom de dood aan Google uitroepen, maar uiteindelijk is het allemaal maar prietpraat. Geniet ervan, en hopelijk zien we je weer terug in 2017!Luister hier naar Aflevering #345 van GamersNET RADIO!

GamersNET Radio is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is vanaf zaterdag terug te kijken/luisteren via GamersNET. Wordt ook lid van de podcast via iTunes om de show direct als audio binnen te halen.

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar radio@gamersnet.nl. Wij behandelen jullie verhalen, meningen en ervaringen maar al te graag!

GamersNET Radio is oorspronkelijk bedacht als podcast, naar aanleiding daarvan hebben wij besloten het terugluisteren tot de audio te beperken. Wil je ons ook zien? Kijk dan elke vrijdagmiddag LIVE mee! Tot twee weken na de uitzending is de (video)stream nog terug te vinden op ons Twitch-kanaal.
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door mheiden21 op zaterdag 31 december, 2016 om 16:49:11 quote

GN "Commander"

1032 posts
Helaas gister gemist, dus bij deze wens ik jullie het allerbeste voor 2017. Op naar toffe items, idee√ęn en wat jullie maar kunnen verzinnen! Tot volgend jaar
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
Amador en Tom over de N64 Mini, Overwatch en meer... | GamersNET RADIO #368, zaterdag 22 juli 2017
Win Final Fantasy XII: The Zodiac Age of een t-shirt! | Prijsvraag
Hoe stevig kan een toetsenbord zijn? | Special (+ Win dat toetsenbord!)
GN Kalender: Juli 2017
Steun je vrienden van GamersNET
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie
Poll : E3 2017

Wat vond jij de beste persconferentie van de E3 2017?

EA

5%
Xbox
25%
Bethesda
3%
PC Gaming Show
5%
Ubisoft
38%
PlayStation
12%
Nintendo
11%

Klik op één van de opties om te stemmen. In totaal zijn er al 300 stemmen.