Ontwikkelaar Yacht Club teaset iets nieuws voor The Game Awards

Ontwikkelaar Yacht Club Games laat via Twitter weten iets nieuws te gaan laten zien tijdens The Game Awards 2016. Naast een kleine tease waarin er gevraagd wordt of er mensen zijn die zich afvragen waar de ontwikkelaar mee bezig is geweest is er verder geen informatie gegeven over wat dat kan zijn. Wel is bekend dat de ontwikkelaar hard aan het werk is aan nieuwe downloadbare content voor Shovel Knight.

De aankomende gratis downloadbare content voor Shovel Knight heet Specter of Torment en komt in 2017 uit. In 2015 kwam ook al de Plague of Shadows downloadbare content uit waarin de speler de rol van Plague Knight aanneemt. Deze content is gratis voor iedereen die Shovel Knight gekocht heeft. In Specter of Torment volgt de speler dus het verhaal van Specter Knight die een compleet andere speelstijl heeft dan Shovel Knight. Bewapend met een zeis kan Specter Knight snelle aanvallen uitdelen.

Na Specter of Torment staat ook nog content in de planning met het personage King Knight dat ook gratis te downloaden wordt. Daarnaast komen nog meer nieuwe spelmodi beschikbaar voor het spel Shovel Knight waaronder een PvP Battle Mode en de mogelijkheid om het geslacht van je personage te veranderen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren