Auteur : Tom Kauwenberg zaterdag 24 december 2016 om 16:37:44

Scuf Gaming komt met extra componenten voor Xbox Elite Controller

Sinds de verschijning van de officiŽle Xbox Elite Controller vragen veel Xbox-gamers zich af: ga ik voor een officiŽle en elitaire gamepad van Microsoft zelf, of vertrouw ik de expertise van bedrijven als Scuf, die al jaren dit soort controllers op de markt zetten? Geen zorgen, binnenkort kun je genieten van allebei de producten, tegelijkertijd.

Recentelijk kondigde Scuf Gaming namelijk aan zelf op de proppen te komen met de magnetische componenten voor de Xbox Elite Controller. Microsoft levert hier al een aantal verschillende van mee in het complete pakket van circa honderdvijftig ballen, maar Scuf komt nu ook met alternatieven. Speciale D-pads, extra grip voor de palmsteunen en uiteraard verschillende extra trekkers voor aan de achterzijde.


Niet alle nieuw aangekondigde producten zijn meteen leverbaar vanaf de officiŽle Scuf website, al kunnen we wel direct rekenen op richtprijzen die van Scuf gewend zijn. Een D-pad en vier trekkers kosten je al snel 39.95 dollar, een aantal speciale thumbsticks van Scuf gaan over de kop voor 29.95 dollar.

Meteen een dergelijk setje scoren voor je Xbox Elite Controller? Via de Scuf webshop voor Xbox-accessoires zijn al een aantal van de nieuwe thumbsticks en trekkers te bestellen. Zou jij je elitaire controller ermee uit willen rusten?
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door Tom op zaterdag 24 december, 2016 om 16:51:57 quote

Eindredacteur

12748 posts
Shoutout voor mheiden21 die doorkwam met de nieuwstip op onze Discord!
Gepost door Bram_M99 op zondag 25 december, 2016 om 00:50:49 quote

GN "Ultima"

1827 posts
Zijn er hier mensen met een scuf? Ben wel benieuwd naar de meningen.
via iPhone
Gepost door StaRific op zondag 25 december, 2016 om 15:02:08 quote

Prince of Persia

154 posts
Bram, ik heb een SCUF. Meerdere zelf. Ik ben zeer tevreden over hoe het voelt en de mogelijkheden die de controllers hebben. Daarentegen heb ik wel elke keer problemen met de extra paddles op mijn PS4 scuf controller. Ze breken redelijk snel of als ik hem indruk lijkt het soms niet te werken. Kan zijn dat ik steeds een van die slechte controller hebt.
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
Razer lanceert eigen online game-winkel; win meteen een tientje tegoed! | Prijsvraag
GN Kalender: April 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie