Tweede Pokémon Sun & Moon global mission bekend

De tweede Pokémon global mission is door de Pokémon Company onthuld. Spelers van Sun en Moon moeten samen werken om in totaal 1 miljoen Pokémon verslaan met de Island Scan. De vorige globale missie liep helaas minder goed af.

De global missions zijn speciale missies die van tijd tot tijd beschikbaar komen in het spel. Spelers krijgen een doel en moeten binnen die tijd de missie voltooien om Festival Coins te verdienen waarmee voorwerpen gekocht kunnen worden. Mocht je een Global Link Account hebben dan zijn je verdiensten zelfs dubbel zoveel. De tweede global mission loopt vanaf 27 december tot 9 januari.

  1.   
    PaNNa's avatar

    1 miljoen is wat makkelijker dan 100 miljoen ofzoiets 😆

  2.   
    IMarks's avatar

    De vorige keer waren er 16 miljoen gevangen. Nu moet je een niet native pokemon verslaan die je maar 1 keer par dag kan doen. Iets zegt me dat deze ook niet gehaald gaat worden.

  3.   
    madda's avatar

    Denk inderdaad da deze ook niet gehaald zal worden, ik heb bijna alle pokemon die je moet vangen met zo island scan al, en vind het behoorlijk vervelend om steeds die codes te scannen dus zal denk nog enkel de pokemon vangen die ik nog niet heb. Kan die festivalcoins wel goed gebruiken om mijn pokemon op lvl 100 te krijgen btw 😛