Auteur : Peter Bouwman zondag 15 januari 2017 om 13:39:37

Bestel nu het nieuwe GN Clubblad-kwartaal


In oktober zijn we begonnen met het maken van het GN Clubblad! Een blad zonder content van de website, maar met een kijkje achter de schermen van GamersNET. Er zijn interviews met members, redacteurs en Rebels, wist-je-datjes, foto's en nog veel meer!


Na een reeks van drie maanden, hebben we besloten dit voort te zetten voor in ieder geval januari, februari en maart. In dit kwartaal zijn weer veel interviews te vinden, maar ook uitgebreide terugblikken op 2016, voorspellingen voor 2017, verhalen rond GN Rebels-mascotte Rebby en "Het dagboek van de Eindbaas". De drie nummers zijn in bundel te bestellen, waarmee je ook nog gratis de eerste single van de GN House Band krijgt! Hierop zijn drie liedjes te vinden op cd, het Abonneerlied, een lied rond Half-Life 3 en de introtune van het nog te verschijnen De Onschuldige Avonturen van Rebby de Panda. Door te bestellen geef je ons support en geven wij iets unieks terug! Het januari-nummer komende week!

Bestel de nummers januari, februari en maart 2017 + gratis single!80% van het GN Clubblad is tijdloos en dus is terugbestellen geen probleem!
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door Thomsnov op maandag 16 januari, 2017 om 06:57:12 quote

GN "Commander"

1095 posts
Allang gedaan
via iPhone
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
Razer lanceert eigen online game-winkel; win meteen een tientje tegoed! | Prijsvraag
GN Kalender: April 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie