Brengt het Year of the Rooster-evenement in Overwatch een Capture the Flag-modus?

Nadat eerder al de Olympische Spelen, Halloween en Kerst gevierd werden in Overwatch middels een speciaal evenement, wordt ook de viering van het Chinese Nieuwjaar door Blizzard aangegrepen om een nieuw event te starten. Vorige week liet Blizzard weten dat we vanaf morgen aan de slag kunnen met het ’Year of the Rooster’-evenement en er werd al duidelijk dat we skins voor D.Va, Mei, Zenyatta, Winston, Roadhog en Reinhardt mogen verwachten.

Op het Chinese sociale netwerk Weibo is nu een trailer van het ‘Year of the Rooster’-evenement opgedoken en naast diverse nieuwe kostuums lijken we daar ook een aanwijzing voor een nieuwe gamemodus te zien. Het laatste fragment van onderstaande video toont namelijk het karakter Tracer met een vlag en de link met een Capture the Flag-modus is dan natuurlijk snel gelegd. Aangezien de voorgaande evenementen met onder andere Lucio Ball en Mei’s Snowball Offensive ook steeds een tijdelijke gamemodus introduceerden, ligt het ook voor de hand dat Blizzard morgen een nieuwe (tijdelijke) spelmodus aan Overwatch toevoegt.

  1.   
    madda's avatar

    Dat lijkt me wel tof een CTF mode 8)

  2.   
    GENERAL_DS's avatar

    Zou wel tof zijn als ze het als brawl toevoegen. Kunnen ze direct testen of het daadwerkelijk goed werkt als een Overwatch gamemode.