Diablo 3 viert twintigjarig bestaan van de franchise met nieuwe dungeon

Dat de Diablo-franchise al een tijdje meegaat, is natuurlijk bekend. Maar op de allerlaatste dag werd de serie officieel twintig jaar oud. Om dat te vieren is er nu een dungeon verschenen voor Diablo 3, die de oorspronkelijke Diablo-ervaring zo dicht mogelijk moet benaderen.

In de game wordt namelijk het event Darkening of Tristram gehouden, waarbij er een dungeon speelbaar is die alle zestien levels van de eerste Diablo bevat. Zo zit er op alle grafische aspecten een pixelfilter, imiteert de camera het perspectief uit de eerste Diablo-game en is de spelwereld in slechts acht richtingen te draaien.

Het event zal gedurende de maand januari lopen. In deze periode zullen er verschillende Cultists verschijnen in de Sanctuary. Als je hen doodt, kun je hun boodschappen onderscheppen. Met die boodschappen kun je vervolgens de nieuwe dungeon betreden. Zo kun je dus de eerste Diablo beleven in een modern jasje.

Maar de komende update voor Diablo 3 (versie 2.4.3) biedt meer dan alleen dit event. De game zelf wordt namelijk ook onder handen genomen. Check de onderstaande trailer voor alle veranderingen die Diablo 3 binnenkort zal ondergaan.

  1.   
    Papachico's avatar

    Heel stoer gedaan. Netjes 馃檪