Gerucht: Mario Kart 8 voor Switch krijgt 24 extra banen en Battle-modus

Vroeg je je sinds de onthulling van de Nintendo Switch al af hoe het zat met de nieuwe Mario Kart-game die je zag? Dan heeft een nieuw lek via de Australische gamewinkel EBGames wellicht belangrijke opheldering.

Via Reddit is namelijk een screenshot geplaatst van een webshop met daarop drie games, waaronder Mario Kart 8. Op de illustratie van het doosje van de kartgame is een aantal belangrijke details te vinden. Zo wordt vermeldt dat de game op 24 nieuwe banen, tien nieuwe personages en een compleet nieuwe Battle-modus kan rekenen. Dit betekent dat het destijds al goed ontvangen Mario Kart 8 voor de Wii U, nu nog voller zal worden voor de Switch.

Tot dusver is het nog niet bevestigd of de afbeelding echt is. Zo kan het zijn dat de afbeelding daadwerkelijk is gelekt via EBGames. Een andere mogelijkheid is dat een enthousiaste fan zelf deze pagina in elkaar heeft gezet. Tot dusver is er in ieder geval nog weinig informatie over de Switch-versie van Mario Kart 8. We weten alleen – dankzij de onthulingstrailer – dat spelers nu twee items tegelijkertijd kunnen vasthouden en het personage King Boo wordt toegevoegd.

Wil je graag meer weten over Mario Kart 8 voor de Switch? Dan kun je op 13 januari om 5:00 ’s nachts meer informatie verwachten, omdat er dan een uitgebreide Nintendo Direct zal zijn over de lancering van de Switch.

  1.   
    gamerfriend01's avatar

    Effe voor de duidelijkheid dit is nep, gemaakt door een Nintendo fan