Auteur : Tom Kauwenberg woensdag 11 januari 2017 om 15:53:26

Mogelijke Nintendo Switch-accessoires van HORI uitgelekt

Aanstaande vrijdag doet Nintendo met een eigen evenement dan eindelijk meer uit de doeken over de recent onthulde Nintendo Switch. De verwachtingen (en bijbehorende media-chaos) lopen hoog op, en dus is het ook niet gek dat er her en der al wat nieuws over de console lekt. In dit geval bleken het beelden van mogelijke accessoires voor de Nintendo Switch, afkomstig van het Japanse HORI.


HORI focust al langer op het fabriceren van allerhande randapparatuur voor consoles. Recentelijk verscheen bijvoorbeeld nog de HORI TAC Pro voor PlayStation 4, die GamersNET uitgebreid onder de loep nam. Nu blijkt dus ook dat HORI wellicht op de proppen komt met de eerste accessoires voor de Nintendo Switch. Gelekte productfoto's tonen een unieke beschermhoes voor de tablet-controller, gamepad, een heuse auto-oplader en uiteraard HORI's specialiteit: een fight stick.

Een aantal van de uitgelekte beelden bestaat uit simpele foto's van productboekjes, maar de hoge resolutie digitale afbeeldingen doet dan toch weer vermoeden dat dit meer dan een loos gerucht of een enthousiast Photoshopje is.

Zie de onderstaande kiekjes en beslis voor jezelf: is dit de real deal randapparatuur voor de Switch?
Reacties
Ga naar pagina:
Nog geen reacties
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
Razer lanceert eigen online game-winkel; win meteen een tientje tegoed! | Prijsvraag
GN Kalender: April 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie