Patch 1.15 van Diablo 3 brengt ondersteuning voor PlayStation 4 Pro

De Diablo-franchise bestaat dit jaar alweer twintig jaar en dat viert Blizzard met het uitbrengen van een gloednieuwe dungeon. Voor Diablo-fans met een PlayStation 4 Pro is er echter nog meer reden voor een feestje. Patch 1.15 voor de PlayStation 4-versie van de actie-RPG brengt namelijk ondersteuning voor de PlayStation 4 Pro met zich mee.

Met dank aan deze update ondersteunt de game nu 4K output op de PlayStation 4 Pro. In hoeverre de update verdere grafische verbeteringen met zich meebrengt voor PlayStation 4 Pro-bezitters is momenteel onduidelijk.

  1.   
    sjaak19832015's avatar

    Ja leuk 4 uur aan content maar wanneer neem Sony en Blizzard eens hun verantwoordelijkheid zodat je niet met hackers in contact komt waardoor je met een paar minuten op Paragon 2000 zit.

    Tevens is het voor console gamers die van deze game houden erg jammer dat er geen seasons zijn. Het is helemaal niet om te gaan zeuren en ja ik heb hem gehad op de PS4. Ik vind dat het een echte pc game is zeker vanwege de missende content en omdat niemand wil dat zijn/ haar endgame content verpest wordt.