Auteur : Tom Kauwenberg woensdag 11 januari 2017 om 15:36:56

Platinum Games geeft officiŽel statement over annulering Scalebound

Na een moeizame ontwikkeling gaat drakenspel Scalebound het daglicht niet zien. Uitgever Microsoft verbrak de radiostilte rondom de titel met niets minder dan een volledige annulering van het project. Een bijzonder teleurstellende manier om het nieuwe game-jaar af te trappen.

Ontwikkelaar Platinum Games heeft ons nu voorzien van een officieel statement over de prenatale dood van het project. Op het officiŽle blog geeft diens voorzitter, Kenichi Sato, een verklaring over het spijtige nieuws.

Weíre sorry to say that on January 9, 2017, Microsoft Studios announced the cancellation of Scalebound. We are very disappointed things ended up this way, especially since we know many of our fans were looking forward to this game as much as we were.

Going forward, we will strive to continue delivering high-quality games to you, starting with NieR:Automata in March, and including products like GRANBLUE FANTASY Project Re:Link and LOST ORDER in the future.

We will keep working hard to meet your expectations and we look forward to your continued support!

De annulering van Scalebound was een harde pil om te slikken, maar Platinum Games hoopt heil te vinden in de nog lopende ontwikkelingen van de Japanse studio.

Scalebounds voornaamste game-designer, Hideki Kamiya, liet op zijn eigen Twitter ook officieuze reacties over het nieuws achter. De annulering deed hem spijt betuigen tegenover zijn fans, maar hun reactie was niet wat hij verwachtte. In plaats van onder vuur genomen te worden voor het vertraagde ontwikkelproces, werd hij juist digitaal omarmd door de teleurgestelde geÔnteresseerden van Scalebound.


Wij van GamersNET betreuren de dood van Scalebound evenals. In meerdere testsessies met het spel wist het Japanse drakenavontuur immers een handvol van onze redacteuren te betoveren, zoals destijds te lezen was in onze Scalebound previews.
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door mitchel1988 op woensdag 11 januari, 2017 om 16:05:42 quote

Sub Zero

308 posts
Gepost door kiesmaarwa op woensdag 11 januari, 2017 om 17:44:43 quote

Sonic

244 posts
Ik had eigenlijk gehoopt op een reden. Iemand?
Gepost door Tom op woensdag 11 januari, 2017 om 20:09:30 quote

Eindredacteur

11765 posts
Nou, Platinum Games heeft de game dus niet geannuleerd. Als je een specifieke reden wilt weten, moet er wellicht eerst een statement vanuit Microsoft volgen.
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
De animaties van Mass Effect, Daniel en Peter | GamersNET RADIO #355, zaterdag 18 maart 2017
Win de G203 Prodigy gaming muis! | Unboxing + Give-away
Win een Razer Ornata Chroma toetsenbord! | Abonnee give-away
GN Kalender: Maart 2017
Steun je vrienden van GamersNET
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie
Poll : Trash-talk

Ontwikkelaars moeten meer doen tegen trash-talk in multiplayergames

Eens

58%
Oneens
20%
gg ez
22%

Klik op één van de opties om te stemmen. In totaal zijn er al 163 stemmen.