Auteur : Ricardo Kindt dinsdag 10 januari 2017 om 11:37:11

RWBY: Grimm Eclipse komt in januari ook naar consoles

Na een korte uitstel komt het spel RWBY: Grimm Eclipse 17 januari ook naar de PlayStation 4 en Xbox One. De game zou eigenlijk in de winter van 2016 al uit komen voor de consoles, maar dit werd uitgesteld. Om dit te vieren heeft Rooster Teeth een launch trailer op het bijpassende Twitteraccount geplaatst.

Het spel is gebaseerd op de populaire web-serie van Rooster Teeth, RWBY, dat momenteel in seizoen 4 zit. De serie loopt al sinds 2013 en is oorspronkelijk bedacht door de in 2015 overleden Monty Oum. Monty is vooral bekend van zijn werk als animator in vechtspellen voor Midway en Namco Bandai, zijn werk bij Rooster Teeth voor de web-series RWBY en Red vs. Blue en zijn fan-projecten zoals Haloid en Dead Fantasy. RWBY: Grimm Eclipse speelt zich af tussen seizoen 1 en 2 en kan met vier spelers tegelijk gespeeld worden.

Opvallend is dat alleen team RWBY te zien is in deze trailer. In de pc-versie is ook team JNPR speelbaar door middel van downloadbare content. Wel is de Horde Mode die bij de downloadbare content zit beschikbaar.


Reacties
Ga naar pagina:
Nog geen reacties
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juni 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie