Auteur : Tom Kauwenberg zaterdag 7 januari 2017 om 17:39:42

Terry Crews als Overwatch' Doomfist wordt steeds waarschijnlijker

Terry Crews: wie mag hem niet? Die ene oud-NFL-speler die acteur werd, de man wiens six-pack bestaat uit nog meer six-packs, een gigant met meer spieren in zijn oor dan jij in je hele lichaam. Zoals we eerder wisten te melden, bestaat de kans dat deze bombastische persoonlijkheid mogelijk Overwatch nieuwe Hero Doomfist zou kunnen voorzien van een stem. En die kans lijkt nu alsmaar te groeien...

Het hoge woord is er nog niet uit bij ontwikkelaar Blizzard, maar Crews windt geen doekjes om zijn enthousiasme voor het project. De spierbundel is inmiddels meermaals op bezoek geweest bij Blizzards hoofdkantoor en spreekt daarbij openlijk over zijn potentie als de nieuwste stemacteur. Bovendien uitten nu ook andere grote bekendheden hun voorkeur voor 'Terry Berry' als Doomfist.

Mede-acteur annex wandelende spiermassa, Dwayne 'The Rock' Johnson, liet op Twitter weten dat Crews zijn zegen zal hebben voor de rol van Doomfist. Rock onderstreept daarbij zijn iconische stemgeluid en uiteraard de 'bad-assheid' van zijn spieren. Geen verkeerde eigenschappen voor Doomfist, die volgens Blizzard een bijzonder krachtig karakter is in het Overwatch-universum.


Wij zouden Terry Crews ook absoluut niet misplaatst vinden in de cast van Overwatch, net als duizenden andere gamers. Het is nu enkel wachten tot Blizzard de kogel door de kerk knalt en eindelijk bekendmaakt of Crews nu echt onze Doomfist wordt...
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door madda op zaterdag 7 januari, 2017 om 18:44:45 quote

Duke Nukem

428 posts
Ik vind het onderhand ook wel weer tijd voor een nieuwe char in Overwatch, dus laat maar komen
Gepost door Mattiees op zaterdag 7 januari, 2017 om 23:20:32 quote

Duke Nukem

438 posts
dat hij de voice acting gaat doen wil nog niet zeggen dat doomfist zelf snel in de game komt hoor. Hangt helemaal af hoe tevreden ze zijn met een hero voordat ze het de ptr in gaan slingeren.
Gepost door Tom op zaterdag 7 januari, 2017 om 23:33:16 quote

Eindredacteur

12748 posts
Voor mij heeft het ook weinig haast. Laat Blizzard lekker de tijd nemen.

Dat gezegd te hebben, vond ik Sombra eigenlijk enorm tegenvallen. Vooral als je bedenkt dat daar een gigantisch ARG-speurtocht van dik een half jaar achter zat.

Gepost door Mattiees op zondag 8 januari, 2017 om 12:44:54 quote

Duke Nukem

438 posts
ze moeten nou eenmaal heroes heel traag brengen en ze kunnen ze niet meer te overpowered maken, gezien ze volledig e-sports willen gaan en ze de game niet willen kapotmaken doordat één hero veel te sterk is. In ptr zijn ze nu bezig met sombra te 'fixen' (snellere hack) maar als je sombra nu al goed kan spelen is ze bruikbbaar, ze moet alleen nog een increase (iets) op haar damage hebben om net wat makkelijker de backline neer te kunnen halen. (tenminste, vermoed dat ze dat gaan doen).
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
Razer lanceert eigen online game-winkel; win meteen een tientje tegoed! | Prijsvraag
GN Kalender: April 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie