Blizzard teaset nieuwe held voor Overwatch

Er komt binnenkort mogelijk een nieuw personage naar Overwatch, maar niet Doomfist zoals gedacht werd. Blizzard heeft in een blog post een interview met een fictioneel personage binnen het universum van Overwatch online geplaatst. Het personage is waarschijnlijk niet degene die zich bij de kiesbare helden gaat mengen, maar wellicht wel haar creatie.

Efi Oladele is een meisje van 11 jaar en is een briljante uitvinder. Volgens het interview bouwt ze drones en heeft ze een grote prijs gewonnen. Aangezien Efi een kind is lijkt het onwaarschijnlijk dat ze zelf het slagveld opzoekt gezien er richtlijnen zijn voor geweld tegen kinderen in media. Wat haar rol precies wordt zal de toekomst uitwijzen.

Eerder liet Jeff Kaplan weten dat Doomfist niet de volgende held wordt, maar maakte verwijzingen naar Ilios. Ook binnen het spel zijn er aanwijzingen naar een Griekse held zoals in het level Lijang Tower. Wat het verband tussen Griekenland en Efi is is onduidelijk, maar wellicht komen er meerdere helden tegelijk aan. Wanneer we Efi kunnen verwachten is ook onduidelijk.

  1.   
    Mattiees's avatar

    nieuwe hero weten we nog niet precies, iig stukje nieuwe lore