Capture the flag in Overwatch blijft bestaan na het Chinese nieuwjaar

Blizzard is geen vreemde van nieuwe spelmodi in Overwatch introduceren tijdens evenementen. Ook tijdens het Year of the Rooster-evenement dat momenteel speelt is dat niet anders met Capture the Flag. Hoewel nieuwe modi tijdens evenementen normaal maar tijdelijk zijn lijkt het erop dat Capture the Flag in Overwatch blijft na het evenement.

Op het moment is Capture the Flag al speelbaar in de PTR op twaalf verschillende levels. De nieuwe modus kan ook met eigen regels gespeeld worden. De veranderingen lijken met de volgende patch mee te komen, maar een exacte releasedatum is nog niet bekend.

  1.   
    J.W.'s avatar

    Nice. Ctf bevalt me wel. Soms wat chaotisch , soms teveel op defence gespeeld, waardoor er een draw onstaat. Daar kan nog wel iets aan gesleuteld worden. En dan wil ik ctf natuurlijk wel voor alle mappen zien.

  2.   
    Mattiees's avatar

    wel even voor de duidelijkheid, dit komt niet in het reguliere circuit! ER komt een enorme mogelijkheid bij met custom games in een server browser. Daar kan je dus zelf de games gaan maken en spelen.