Conan Exiles verkoopt beter dan verwacht; krijgt zeven grote updates

Conan Exiles verscheen op 31 januari in Early Access-vorm op Steam en bepaald niet zonder succes. Ontwikkelaar Funcom wilde in een jaar tijd 487.000 exemplaren van de game verkopen, maar hij is nu al 480.000 keer over de digitale toonbank gegaan. Dit maakt de ontwikkelaar bekend in een financieel rapport.

In hetzelfde verslag maakt Funcom bekend dat het elke twee weken patches wil uitbrengen voor Conan Exiles, alsmede dat er nog zeven grote content-updates voor het spel in de planning staan voordat de game in 2018 definitief verschijnt. Die kleine updates moeten de stabiliteit en prestaties van de game verbeteren. Grote updates voegen daadwerkelijk nieuwe features toe, zoals bijvoorbeeld belegeringswerktuigen en rijdieren.

Ten slotte laat Funcom weten dat het hard werkt aan oplossingen voor de problemen in Conan Exiles. Sinds de launch zijn er al achttien patches uitgebracht, waardoor het grootste deel opgelost zou moeten zijn. Het tempo waarin updates worden uitgegeven, zal de komende weken dan ook langzaam worden verlaagd.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren