Crash Bandicoot Nsane Trilogy verschijnt op 30 juni

Eerder vandaag meldden we al dat er nieuws aan zat te komen over Crash Bandicoot Nsane Trilogy en dat het zeer waarschijnlijk om de releasedatum zou gaan. Dit blijkt nu inderdaad te kloppen, want Activision maakt bekend dat de game op 30 juni uitkomt.

De Crash Bandicoot Nsane Trilogy bundelt remakes van de eerste drie games in de serie: Crash Bandicoot, Crash Bandicoot: Cortex Strikes Back, and Crash Bandicoot: Warped. De oorspronkelijke games werden ontwikkeld door Naughty Dog, maar Vicarious Visions (een ontwikkelaar binnen Activision) is verantwoordelijk voor de PlayStation 4-versies.

De Nsane Trilogy behoudt de geometrie van de originele spellen, maar bouwt de gameplay verder compleet van de grond af op. Daarbij horen ook nieuwe features. Zo krijgen alle games hetzelfde checkpoint- en save-systeem en ook de menu’s worden onder handen genomen.

Zoals gezegd komt de Crash Bandicoot Nsane Trilogy uit op 30 juni. Volgens Polygon gaat de game 39,99 dollar kosten, dus waarschijnlijk is dat ook de prijs in euro’s.

  1.   
    Rory's avatar

    dat is best laat had na de teaser een eerdere datum verwacht

  2.   
    Mark89NL's avatar

    Zin in is voor mij een insta buy