Games with Gold van maart 2017 bevat o.a. Evolve en Borderlands 2

De maand februari loopt langzaam maar zeker op zijn einde en voor Xbox Live Gold-abonnees betekent dit dat zij zich op kunnen gaan maken voor een nieuwe lichting ‘Games with Gold’. Onder deze vlag voorziet Microsoft trouwe Gold-abonnees van diverse gratis games en nu is de nieuwe serie spellen onthuld.

Xbox One-bezitters kunnen tussen 1 en 31 maart de horror-game Layers of Fear claimen. Van 16 maart tot 15 april is de beurt aan de Ultimate Edition van Evolve. Hoewel ontwikkelaar Turtle Rock oorspronkelijk van plan was om een free-to-play-versie van Evolve naar de PlayStation 4 en Xbox One te brengen, bleek de komst van een consoleversie van Evolve: Stage 2 toch niet haalbaar. Nu kunnen Xbox One-bezitters dus toch nog gratis aan de slag met Evolve, mits zij over een Gold-abonnement beschikken.

Natuurlijk brengt Microsoft ook een tweetal Xbox 360-games naar het ‘Games with Gold’-programma. Dit zijn Borderlands 2 en de shoot ‘em up Heavy Weapon. Borderlands 2 kun je tussen 1 en 15 maart aan je digitale bibliotheek toevoegen, terwijl je voor Heavy Weapon moet wachten tot de periode tussen 16 en 31 maart. Beide spellen zijn via Backwards Compatibility ook beschikbaar op de Xbox One.

  1.   
    JaslanNL's avatar

    Prima maandje. Borderlands 2 en Heavy Weapon zijn beide co-op games, en daar mogen er nog wel wat meer van komen op de Xbone (al dan niet BC). Evolve nooit opgepikt, ondanks zijn lage prijs, maar ga hem zeker nu wel even onder handen nemen. Daarnaast is Layers of Fear leuk om m’n vriendin weer wat jumpscares te bezorgen. Al met al niet de beste, maar wel een goede maand!

  2.   
    ArieV's avatar

    Sony, kijken we even mee?

  3.   
    Papachico's avatar

    ArieV schreef, "Sony, kijken we even mee?"

    Idd Sony. Kijken jullie even mee? Kunnen jullie wat van leren met de meest waardeloze spellen die jullie geven 😉