Loot Gaming in februari in ‘Wild’ thema; bevat goodies van o.a. Breath of the Wild en WoW

Het januari-pakket moet nog verscheept worden naar onze knusse hoofdkwartier, maar ondertussen is alweer een nieuw thema voor Loot Gaming onthuld. In februari staat de maandelijkse doos vol game-goedheid in het teken van het codewoord ‘Wild’…

Wát er precies aan goodies in het kratje zal zitten, blijft als altijd een verrassing, maar wederom doet Loot Gaming wel een aantal van de inbegrepen franchises uit de doeken. Aanstaande maand bevat de doos hebbedingetjes van het nog te verschijnen The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Kojima’s laatste Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, het nog altijd populaire World of Warcraft en zelfs de ultieme retro-platformer: Pitfall!


Een abonnement op Loot Gaming start vanaf 31,95 dollar per maand, met verzendkosten vanuit de Verenigde Staten inbegrepen. Via de officiële website kun je Loot Gaming bestellen, en met onze code ‘GamersNET’ kun je maar liefst drie dollar korting scoren op alle soorten aankopen en abonnementen .

Meer van de Loot Gaming kratten (en de bijbehorende inhoud) zien? Bekijk dan bijvoorbeeld ook eens onze Loot Gaming ‘Space’ Crate unboxing van afgelopen december voor een haarfijn voorproefje. Binnenkort ontvangen we ook de daaropvolgende januari-editie, waarvan natuurlijk ook een uitgebreide video van te vinden zal zijn, hier op GamersNET.

  1.   
    Thijs.'s avatar

    Bruut, ga er denk ik weer eens eentje kopen