Ontwikkeling Shovel Knight: Specter of Torment klaar; uitbreiding komt deze lente

Yacht Club Games heeft op Twitter bevestigd dat de ontwikkeling van Specter of Torment klaar is. De uitbreiding voor Shovel Knight staat in de planning voor aankomend lente, maar een exacte releasedatum is nog niet bekend. Specter of Torment wordt de tweede uitbreiding voor Shovel Knight.

In Specter of Torment speel je als Specter Knight die één van de vijanden in Shovel Knight is. In 2015 kwam ook al een soortgelijke uitbreiding uit waarin je als Plague Knight kunt spelen. Specter Knight krijgt naar alle waarschijnlijkheid een speelstijl die compleet anders is dan die van Shovel Knight en Plague Knight waardoor levels doorkomen een compleet andere uitdaging wordt.

Eerder kondigde Yacht Club Games ook aan dat er nog een uitbreiding na Specter of Torment komt. Iedereen die Shovel Knight in bezit heeft kan de uitbreidingen gratis downloaden. Yacht Club Games heeft eerder wel laten weten dat de prijs van het spel omhoog gaat dus mocht je nog interesse hebben dan is dit je kans om alle content voor een goede prijs te snaaien. Shovel Knight is beschikbaar op PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Nintendo 3DS, Wii U, Xbox One, pc, Mac en Linux met een Nintendo Switch release in de toekomst.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren