Open beta For Honor nu te pre-loaden; weegt 19 GB

Een week of wat geleden lekten er data uit voor een open beta van For Honor: 9 tot en met 12 februari. Niet veel later bevestigde Ubisoft dat de online zwaardvechtgame een open beta krijgt in de aanloop naar de release op Valentijnsdag.

Vanaf nu is de beta build alvast te pre-loaden. Als je de versie van de gesloten beta al op je harde schijf hebt staan, wordt die (als het goed is) automatisch geüpdatet. Mocht je bij die beta buiten de boot zijn gevallen, bereid je dan voor om ongeveer 19 GB aan data te downloaden.

Tijdens de open beta krijgen we toegang tot min of meer dezelfde content als tijdens de afgelopen gesloten beta. Wel krijgen we een nieuwe spelmodus te zien: Elimination. Daarin nemen twee teams van vier spelers het in een best of five-formaat tegen elkaar op. Tijdens de verschillende rondes zullen spelers niet respawnen, dus het doel is uiteraard om alle vijanden een kopje kleiner te maken zonder zelf aan mootjes te worden gehakt.

For Honor verschijnt op 14 februari voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

  1.   
    Mandamo's avatar

    Bij het starten stond er inderdaad 19gb, maar dat is tijdens het downloaden opeens veranderd naar 30,4gb hehe.

  2.   
    Bacotje's avatar

    Vond de closed beta niet veel. Sowieso het concept trekt me niet echt en deze game gaat mij echt binnen een week vervelen. De sp ervaring kan misschien leuk zijn….maar mp Meh

  3.   
    Weeman86's avatar

    Ik moet zeggen dat ik ontzettend heb zitten uitkijken naar deze game, heb ook echt genoten van de de closed beta. Maar toen kwam de closed beta langs van GR: Wildlands…en gezien ik niet super veel uren kan gamen moet ik een keuze maken tussen de 2. Ik zal de open beta van For Honor nog wel even opstarten, maar ik ga toch voor GR denk ik.

  4.   
    MBgamer's avatar

    Nou mijn ps4 moest toch even 30gb gedownloaden voor for honor..
    Even een beta spelen gelijk 30gb

  5.   
    PaNNa's avatar

    Bacotje schreef, "Vond de closed beta niet veel. Sowieso het concept trekt me niet echt en deze game gaat mij echt binnen een week vervelen. De sp ervaring kan misschien leuk zijn….maar mp Meh"

    Ik heb geen week nodig, hooguit 1 dag.