Podcast gaat fout? Daniël, Akeo en Tom in technische chaos! | GamersNET Radio #352


Aflevering #352 van GamersNET Radio alweer! In deze zoveelste gaming podcast schuiven Daniël en Tom aan voor een vlotte bespreking van de week, die allesbehalve van een leien dakje gaat. De techniek stort in, Akeo moet noodgedwongen invallen, het draaiboek is zoek en tóch streven deze krijgers door in hun radioshow. Allemaal voor jou…

De week stond vooral in het teken van bakken met content rondom For Honor, het binnenkomen van Horizon: Zero Dawn en bijvoorbeeld de Omen X van HP. Genoeg stof ter discussie, dus.

Daarnaast waait er scepsis op rondom het mysterieuze overleden van een Twitch-bekendheid en doen Akeo en Tom een goede poging Dead Rising 4 eens en voor altijd de grond in te boren. Je moet iets.

[radio]

Luister hier naar Aflevering #352 van GamersNET RADIO![/radio]


GamersNET Radio is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is vanaf zaterdag terug te kijken/luisteren via GamersNET. Wordt ook lid van de podcast via iTunes om de show direct als audio binnen te halen.

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar [email protected]. Wij behandelen jullie verhalen, meningen en ervaringen maar al te graag!

GamersNET Radio is oorspronkelijk bedacht als podcast, naar aanleiding daarvan hebben wij besloten het terugluisteren tot de audio te beperken. Wil je ons ook zien? Kijk dan elke vrijdagmiddag LIVE mee! Tot twee weken na de uitzending is de (video)stream nog terug te vinden op ons Twitch-kanaal.

  1.   
    CHILLOZZ's avatar

    Mooi dat hij nog online staat.
    Kon dr gisteren niet bij zijn, Dus kan ik m toch nog alsnog terug bekijken 😆

  2.   
    Tom's avatar

    Vergeet niet dat je sowieso al onze livestreams tot twee maanden terug kan kijken via Twitch. Daarnaast zetten we nu bijtijds ook aflevering weer online op YouTube. 🙂