Valentijn-evenement aangekondigd voor Pokémon GO

Het was erg lang stil rondom Pokémon GO: tijdens de feestdagen werd er een event gehouden waarbij we meer baby-Pokémon uit eieren konden krijgen en een speciale Pikachu met kerstmuts konden vangen, maar sindsdien is het akelig stil rond de mobiele hit van 2016. Daar komt nu verandering, want Niantic heeft zojuist een Valentijns-event aangekondigd.

Vanaf 20:00 uur vanavond zullen spelers tweemaal zoveel Candy kunnen vergaren als normaal. Met andere woorden: je krijgt zes Candy als je een Pokémon vangt en twee Candy als je een Pokémon transfert. Ook wordt de afstand gehalveerd die je Buddy moet lopen om een Candy te vinden. Ten slotte krijg je ook een dubbele hoeveelheid Candy bij het uitbroeden van eieren.

Maar daar houdt de Valentijnsvreugde nog niet mee op: tijdens het event komen verschillende roze Pokémon vaker voor. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Clefairy, Chansey en Jigglypuff. Ook hebben spelers tijdens het event een grotere kans om Cleffa, Igglybuff en Smoochum uit eieren te krijgen.

Als kers op de taart is ook de duur van Lure Modules enorm verlengd: waar ze normaal een halfuur meer Pokémon aantrekken, zal dat tijdens het aankomende event verlengd worden tot zes hele uren!

Al dit moois gaat vanaf 20:00 uur vanavond live. Het event eindigt op 15 februari om dezelfde tijd.

  1.   
    Throbert's avatar

    Ik wil Gen II en meer features