Auteur : Leon Stougie dinsdag 14 maart 2017 om 11:42:18

Blizzard sluit Overwatch voor de Nintendo Switch niet volledig uit

Bron: Reddit
Met het vorig jaar verschenen Overwatch heeft Blizzard een online shooter neergezet die tot op de dag van vandaag nog door velen trouw gespeeld wordt. De game verscheen voor de PlayStation 4, Xbox One en pc, maar nu is er voor eigenaren van de gloednieuwe Nintendo Switch toch ook een sprankje hoop dat ook zij Overwatch kunnen spelen op hun console.

Jeff Kaplan, game director van Overwatch, liet in een 'Ask Me Anything' op Reddit weten dat hij een Switch-port voor Overwatch niet volledig uitsluit. Gezien zijn reactie lijkt het echter niet erg aannemelijk dat we binnenkort ook op Nintendo's Switch aan de slag kunnen met Overwatch, tenzij Nintendo een grote zak met geld naar Blizzard stuurt:

I'm loving the Switch! My second favorite gaming platform of all time is the 3DS. Getting OW on the Switch is very challenging for us. But we're always open minded about exploring possible platforms.

Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door madda op dinsdag 14 maart, 2017 om 11:45:31 quote

Duke Nukem

428 posts
Lijkt me wel tof om overwatch overal te kunnen spelen, maar aan de andere kant heb jedan ook weer altijd internet nodig wat voor de switch lastig wordt aangezien je alleen met wifi kan verbinden.
Gepost door iDraxo op dinsdag 14 maart, 2017 om 16:56:10 quote

GN "Die Hard"

619 posts
Lijkt mij wel leuk
via iPhone
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Mei 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie