Civilization 6 krijgt demo van zestig beurten op Steam

Civilization 6 gaat al enkele maanden mee en in die tijd zijn de nodige updates al verschenen. Echter, updates alleen zijn natuurlijk geen reden om de game aan te schaffen als je niet weet of het wel wat voor je is. Daarom is er nu een gratis demo op Steam verschenen voor Civilization 6.

In de testversie kun je ervoor kiezen om de Chinees Qin Shi Huang onder de knoppen te nemen. De andere optie is de tutorial van de game. Beide mogelijkheden zijn beperkt tot zestig beurten speeltijd. Daarna kun je ervoor kiezen om de game te kopen óf om nog een demo-potje te spelen.

Mocht de beurtenlimiet je wat kort in de oren klinken, is er goed nieuws: de demo is oneindig vaak te herhalen. Je voortgang zal uiteraard niet opgeslagen blijven.

Naast de mogelijkheid om Civilization 6 gratis uit te proberen, houdt uitgever 2K Games dit weekend ook een uitverkoop op Steam. Daarbij is Civilization 6 met 20% korting te koop, maar ook games als Mafia 3 en XCOM 2 zijn tegen een lagere prijs op te pikken. De aanbiedingen zijn geldig tot maandag om 19:00 uur.

  1.   
    Downzilla's avatar

    Ik win toch altijd binnen 40 op max difficulty of multiplayer