Auteur : Peter Bouwman zaterdag 18 maart 2017 om 10:09:53

De animaties van Mass Effect, Daniel en Peter | GamersNET RADIO #355


Daniel en Peter nemen de mantel der verantwoordelijkheid weer op voor een nieuwe aflevering GamersNET Radio! Onze wekelijkse podcast waar we jullie bijpraten over de wondere wereld der games!
De heren spreken over de problemen met de Switch, het nieuwe review-beleid van Steam, de grote successen van Horizon: Zero Dawn, de problemen met de animaties van Mass Effect: Andromeda en natuurlijk de komst van Zelda Porno!

Ook bespreken we wat er speelt binnen de redactie en wat wij gegamed hebben!Luister hier naar Aflevering #355 van GamersNET RADIO!

GamersNET Radio is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is vanaf zaterdag terug te kijken/luisteren via GamersNET. Wordt ook lid van de podcast via iTunes om de show direct als audio binnen te halen.

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar radio@gamersnet.nl. Wij behandelen jullie verhalen, meningen en ervaringen maar al te graag!

GamersNET Radio is oorspronkelijk bedacht als podcast, naar aanleiding daarvan hebben wij besloten het terugluisteren tot de audio te beperken. Wil je ons ook zien? Kijk dan elke vrijdagmiddag LIVE mee! Tot twee weken na de uitzending is de (video)stream nog terug te vinden op ons Twitch-kanaal.
Reacties
Ga naar pagina:
Nog geen reacties
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Mei 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie