Auteur : DaniŽl de Zwart maandag 20 maart 2017 om 12:32:58

Is The Evil Within 2 in ontwikkeling?

Bron: NeoGAF
Het is al even geleden dat The Evil Within werd uitgebracht en ontwikkelaar Tango Gameworks en uitgever Bethesda zien de horrorgame graag transformeren tot franchise. De eerste geruchten gaan nu dan ook dat The Evil Within 2 in ontwikkeling is.

Op NeoGAF is een document gelekt over 'Psycho Break 2', de Japanse naam van The Evil Within. Dit document is een Japanse vacature waar deze game dus op genoemd wordt, en The Evil Within 2 zou al twee jaar in de maak zijn voor de PlayStation 4 en Xbox One. Volgens het gelekte bericht moet de horrorgame dit jaar onthuld worden.

Neem het vooralsnog met een korreltje zout totdat Bethesda met een officieel bericht naar buiten komt. Wat zou jij van The Evil Within 2 vinden?

Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door Turk--Life op dinsdag 21 maart, 2017 om 10:08:19 quote

GN "Die Hard"

546 posts
1e deel al n paar keer uitgespeeld. Moet nog aan de akumu mode beginnen maar durf hem niet aan. 😜 Laat de 2e deel maar komen, in VR aub
Gepost door tranceguy op dinsdag 21 maart, 2017 om 20:30:46 quote

Sub Zero

339 posts
Ik hoop het maar als het niet gebeurd dan niet... Hoop alleen wel dat als het gebeurd het gewoon een topgame wordt en niet zozeer gemaakt wordt om het gemaakt worden... Het kan echt wat worden maar ze moeten keihard werken aan goede ideeen en die goed uitwerken... Maar interessant om te blijven volgen... Ik ben benieuwd...
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
Razer lanceert eigen online game-winkel; win meteen een tientje tegoed! | Prijsvraag
GN Kalender: April 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie