Auteur : Lennart van Alem dinsdag 14 maart 2017 om 11:46:04

Rocket League bereikt 10,5 miljoen verkopen; geen plannen voor vervolg

Bron: PC Gamer
Het blijft lekker gaan met Rocket League. Het spel is een immens succes, kent alleen maar groeiende spelersaantallen en wist op de BAFTA Awards vorig jaar een aantal mooie prijzen in de wacht te slepen. Nu blijkt dat het spel inmiddels de grens van 10,5 miljoen verkopen is gepasseerd. Aardige cijfers, gezien het spel gratis te downloaden is geweest voor PlayStation Plus-leden, en die aantallen dus niet meetellen.

Daarnaast kent het spel op dit moment ook ruim 29 miljoen geregistreerde spelers, dat vertelde Psyonix' vice president Jeff Dunham. Hierbij zijn wel de PlayStation Plus-leden en split screen-sessies meegenomen.

Een sterk punt aan Rocket League is het feit dat ze de game (gratis) blijven uitbreiden door midden van nieuwe speltypen en auto's. Eerder vandaag meldden we al dat vanaf volgende week de nieuwe modus Dropshot intrede zal doen in het spel.

Het feit dat het spel zo'n immense community heeft, en er nog regelmatig updates verschijnen is voor Dunham dan ook een goede reden om geen vervolg in de pijplijn te hebben:

Why would we want to take this huge community that we've already built, that's still growing, and say, 'What you're playing now is going to be irrelevant in 12 months.' Our goal was to keep making Rocket League better and better so that we don't lose any of the people that want to play.

Reacties
Ga naar pagina:
Nog geen reacties
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
Over grinden in Destiny 2 en veel Nintendo-nieuws!  | GamersNET RADIO #373, zaterdag 16 september 2017
WIN een Assassin's Creed Origins T-shirt en waaier! | Prijsvraagvrijdag
GN Kalender: September 2017
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie
Poll : Vakantie!

Kun jij als je op vakantie bent zonder je favoriete game?

Eigenlijk niet maar onder druk van mijn reisgenoten laat ik de game toch thuis

10%
No way, console en game gaan mee op vakantie!
10%
Geen probleem
80%

Klik op één van de opties om te stemmen. In totaal zijn er al 333 stemmen.