Auteur : Mike Gevers dinsdag 14 maart 2017 om 19:07:54

Ubisoft bant 1.500 AFK farmers in For Honor; 4.000 spelers gewaarschuwd

Bron: VG24/7
Het was al bekend dat Ubisoft hard optreedt tegen cheaters in For Honor, die zonder waarschuwing worden geband. Nu is het de beurt aan AFK farmers: spelers die het spel laten denken dat ze aan het spelen zijn, terwijl ze helemaal niet bij hun pc of console in de buurt zijn. Zo slepen ze beloningen in de wacht terwijl ze andere dingen aan het doen zijn.

Uiteraard kon deze praktijk niet onopgemerkt blijven bij Ubisoft: vorige week beloofde het bedrijf al om de detectie van AFK farming te verbeteren en nu maakt de Franse ontwikkelaar die woorden waar. 1.500 Cheaters hebben een ban van drie dagen gekregen voor AFK farming. Daarnaast ontvangen 4.000 spelers een waarschuwing dat ze moeten stoppen. Doen ze dat niet, dan worden ook zij geweerd uit de servers van For Honor.

De gamers die een waarschuwing krijgen, zijn vermoedelijk de minder ernstige overtreders. Hoe dan ook, het is goed om te zien dat Ubisoft maatregelen neemt tegen cheaters, aangezien For Honor het vooral moet hebben van zijn multiplayer. Valsspelers maken het spel dus minder leuk voor de mensen die zich wél aan de titel van het spel houden.

Wat zijn jullie ervaringen met cheaters in For Honor? Zijn er veel oneervolle strijders, of valt het eigenlijk wel mee? Laat het ons weten in de reacties!
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door 3333/3333 op dinsdag 14 maart, 2017 om 20:06:35 quote

GN "Sniper Elite"

3333 posts
Cheaten en het gebruiken van exploits zijn twee totaal verschillende dingen.

In TF2 kan je bijvoorbeeld uren lang idle gaan voor itemdrops of achievements zonder gevolgen, maar één keer écht cheaten en je krijgt bijna direct een VAC ban. Exploits zijn geen cheats en zouden ook niet tot een ban moeten leiden.

Gepost door MikeGevers op dinsdag 14 maart, 2017 om 20:21:49 quote

Crewmember

971 posts
Patriotic Pepe schreef:
Cheaten en het gebruiken van exploits zijn twee totaal verschillende dingen. In TF2 kan je bijvoorbeeld uren lang idle gaan voor itemdrops of achievements zonder gevolgen, maar één keer écht cheaten en je krijgt bijna direct een VAC ban. Exploits zijn geen cheats en zouden ook niet tot een ban moeten leiden.
Er zijn in For Honor ook mensen die software van derden gebruiken om AFK loot te farmen. Dat is dus wel degelijk cheaten en tegen de voorwaarden van Ubisoft. Daarnaast gebruiken mensen elastiekjes om de pookjes van hun controller, om te game te laten geloven dat ze daadwerkelijk aan het spelen zijn. Er is een verschil tussen idle gaan en het gebruiken van misleidende trucs.
Gepost door 3333/3333 op dinsdag 14 maart, 2017 om 20:22:33 quote

GN "Sniper Elite"

3333 posts
Software van derden gebruiken is cheaten ja, een elastiekje om je controller doen niet. Dan mogen ze ook mensen met scuf / xbox elite controllers, turbo adapters etc gaan bannen (wat niet te detecteren valt trouwens).
Gepost door Nitrix31 op woensdag 15 maart, 2017 om 09:47:28 quote

GN "Die Hard"

800 posts
Als je AFK rewards kan krijgen dan is er iets mis met het spel, niet met de speler die op een 'slimme' manier rewards wil krijgen en niet veel tijd heeft om te spelen. Kortom erg idioot van Ubisoft om zogenaamde 'AFK Farmers' te bannen zonder waarschuwing. In plaat daarvan kunnen ze beter eens naar zichzelf kijken en niet telkens een game uit te brengen die eigenlijk zwaar onder de maat is.
Gepost door BearsRidingTanks op woensdag 15 maart, 2017 om 11:46:11 quote

Sub Zero

391 posts
Destiny had eenzelfde soort probleem. Zij hebben dit opgelost door de game aan te passen zodat afk farming niet werkt. Dat lijkt me toch een betere oplossing dan lui mensen te bannen die alleen maar gebruik maken van hoe het spel werkt.
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
Razer lanceert eigen online game-winkel; win meteen een tientje tegoed! | Prijsvraag
GN Kalender: April 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie