Update 4.50 voor PlayStation 4 vanaf vandaag beschikbaar

Nadat eerder deze week al geruchten verschenen over het verschijnen van firmware update 4.50 voor de PlayStation 4, is deze update vanaf vandaag dan toch eindelijk voor alle PlayStation 4-bezitters beschikbaar. Deze nieuwe update voor de PlayStation 4 introduceert onder andere ondersteuning voor externe harde schijven om je opslagruimte tot maximaal 8TB te vergroten, verbeteringen voor PlayStation VR en de mogelijkheid om een custom wallpaper als achtergrond op het homescherm weer te geven.

Daarnaast brengt firmware update 4.50 ook de ‘boost-modus’ voor de PlayStation 4 Pro. Middels deze modus kun je ook profiteren van de extra kracht die de PlayStation 4 Pro biedt ten opzichte van de reguliere PS4 bij games die de PS4 Pro niet ondersteunen.

De volledige lijst met verbeteringen die firmware update 4.50 biedt voor de PlayStation 4 vind je op de PlayStation Blog.

  1.   
    Thijs.'s avatar

    Prima update, beetje raar dat extern hardeschijf sowieso via een update moet maar oke.

  2.   
    Mark89NL's avatar

    Zal ik vanavond wel downloaden als ik thuis ben.

  3.   
    Neolite's avatar

    Thijs. schreef, "Prima update, beetje raar dat extern hardeschijf sowieso via een update moet maar oke."

    Hoe stel jij dan voor om een functionaliteit die er niet is toe te voegen? En zeggen dat die er vanaf het begin in had moeten zitten is flauwekul natuurlijk, dat is totaal irrelevant.

  4.   
    mmx's avatar

    ik vind de update prima vooral die externe schijf toestand is handig .De boost mode wil ik uitproberen maar eerlijk gezegd kan ik die niet vinden .Ik heb een gewone ps4 .

  5.   
    Leon 2.0's avatar

    De boost-modus is er enkel voor de PS4 Pro.

  6.   
    CHILLOZZ's avatar

    Heel mooi. mogelijkheid tot externe harde schijf is echt wel nice. [Vraag me dan wel meteen af of het uitmaakt welke schijf je neemt. maar neem aan dat dan alle harde schijven [tot dus max 8tb] kunnen.

    Maakt dus niet uit of het 2,5 of 3,5 inch is…

    En kwa snelheid zal dat ook wel trager zijn i gues??

    Custom wallpapers is ook stukken beter..
    Nog mooier zou zijn dat je custom themas’kon kiezen.
    Voor PS3 heb je daar diverse sites voor. Die dan ook je icoontjes soms verranderen. Ik heb op de ps3 verschillende enorm gave thema’s staan.

  7.   
    mmx's avatar

    @Leon .
    Boostprobleem opgelost ik heb gewoon een PS4 pro gehaald 🙂