Auteur : Peter Bouwman zaterdag 11 maart 2017 om 12:38:40

Veel trammelant met Lennart en Peter | GamersNET RADIO #354


Lennart en Peter schuiven sinds lange tijd weer aan voor Aflevering #354 van GN Radio! Veel hommeles en trammelant met nog meer nieuws over de Switch en PlayStation 4.

Natuurlijk bespreken we ook Tom zijn eerste preview van Middle-earth: Shadow of War, vieren we de nieuwe update voor PS4en is er nieuws over de multiplayer van Mass Effect Andromeda.

Natuurlijk bespreken we ook wat er allemaal gegamed en gemaakt is en besprekemn we de launch van de Nintendo SwitchLuister hier naar Aflevering #354 van GamersNET RADIO!

GamersNET Radio is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is vanaf zaterdag terug te kijken/luisteren via GamersNET. Wordt ook lid van de podcast via iTunes om de show direct als audio binnen te halen.

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar radio@gamersnet.nl. Wij behandelen jullie verhalen, meningen en ervaringen maar al te graag!

GamersNET Radio is oorspronkelijk bedacht als podcast, naar aanleiding daarvan hebben wij besloten het terugluisteren tot de audio te beperken. Wil je ons ook zien? Kijk dan elke vrijdagmiddag LIVE mee! Tot twee weken na de uitzending is de (video)stream nog terug te vinden op ons Twitch-kanaal.
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door Thomsnov op zaterdag 11 maart, 2017 om 13:17:59 quote

GN "Commander"

1095 posts
Trammelant alom XD
via iPhone
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juni 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie