Welke abonnee wint de Cooler Master MasterPulse? | Prijsvraagwinnaar

Iets later dan verwacht, maar GamersNET belooft en GamersNET levert: het is tijd om bekend te maken wie de winnaar van de Cooler Master MasterPulse is! Wiens steun voor onze mooie game-gemeenschap wordt beloond met deze innovatieve headset?

De MasterPulse headset is de eerste stap geweest van een nieuw beloningsprogramma voor hen die beslissen GamersNET te willen steunen op een vaste basis. Door abonnee te zijn van ofwel ons GamersNET Clubblad, ofwel ons gezellige Twitch livestreams, maakte per direct kans op het winnen van dit door ons behandelde Cooler Master-product.

Cooler Masters nieuwste headset werd door ons al behandeld in GamersNET Gear, maar is vervolgens niet mee naar huis gegaan met de recensent van dienst. Doordat het hoofdkwartier van GamersNET door dit soort gedrag uiteindelijk bomvol komt te liggen met allerhande games en randapparatuur, hebben we besloten producten als deze te verloten onder de bezoekers die ons steunen met geldgiften. We waarderen dat soort toewijding enorm, vandaar dit teken als blijk van onze liefde.

De trekking was 1 maart, en inmiddels hebben gegrabbeld met de namen van onze trouwe abonnees. Uit die spannende treksessie kwam de naam van de volgende steuner van GamersNET rollen…


Zwezinni

Allerbeste Sven, van harte gefeliciteerd! Die felbegeerde Cooler Master MasterPulse headset komt zo snel mogelijk jouw kant op!

Aan de abonnees (en niet-abonnees) die vandaag helaas misgegrepen hebben: niet getreurd! Je maakt deze Breath of the Wild themaweek nog altijd kans op Nintendo Switch goodies, waaronder een gloednieuwe Amiibo! En uiteraard komen we snel terug op onze belofte om onze abonnees te bedanken. Binnenkort zie je een nieuw stukje gaming tech verloot worden onder onze donateurs, misschien wel een vers, kek toetsenbordje

  1.   
    iDraxo's avatar

    Gefeli ๐Ÿ™‚

  2.   
    Amaraldane's avatar

    Gefeliciteerd!

  3.   
    NietNickMeneer's avatar

    Gefeliciteerd zwezinni! Luister ze ๐Ÿ˜›

  4.   
    mheiden21's avatar

    Congrats!

  5.   
    ScorpionNL's avatar

    Congrats!

  6.   
    Leukste's avatar

    Gefeliciteerd! Veel plezier met de headset. 8)

  7.   
    Mattiees's avatar

    geniet ervan ๐Ÿ™‚

  8.   
    Thomsnov's avatar

    Gefeliciteerd leuk concept btw

  9.   
    Weeman86's avatar

    Wauw! Wat een mooi ding om te winnen, gefeliciteerd!

  10.   
    TheNerdNL's avatar

    gefeliciteerd Sven

  11.   
    Bram_M99's avatar

    Gefelociterd!

  12.   
    jkampmeijer's avatar

    Gefeliciteerd Zwezinni 8)

  13.   
    JustB's avatar

    Gefeliciteerd, toffe prijs! ๐Ÿ™‚

  14.   
    Ryan2000's avatar

    Gefeliciteerd!

  15.   
    Zwezinni's avatar

    Thx iedereen

  16.   
    Zwezinni's avatar

    Moet ik nog iets sturen van adres ofzo??

  17.   
    Prolaxx's avatar

    Gefeliciteerd