Atlus stelt regels rond streamen Persona 5 bij

Na kritiek van fans heeft Atlus besloten zijn regels omtrent het streambeleid van Persona 5 iets bij te stellen. De in-game datum die voorheen gegeven werd is uitgesteld naar een later punt in het spel. Spelers die zich niet houden aan de regels van Atlus riskeren nog steeds een melding over het schenden van copyright tegen hun profiel op Twitch of YouTube.

De kleine bijstelling van de regels die Atlus heeft opgesteld rond Persona 5 gaat niet verder dan het uitstellen van de in-game datum waarna er geen gameplay getoond mag worden. In plaats van 7 juli staat deze datum nu op 19 november. Over het bijstellen van de regels is Atlus duidelijk:

“We want to apologize to those of you who saw the previous guidelines blog post as threatening. We want to be transparent about what we do, and the reason we released the guidelines was to give streamers the right information up front. It was never our intention to threaten people with copyright strikes, but we clearly chose the wrong tone for how to communicate this.”

Ondanks het bijstellen van de regels is het nog steeds niet mogelijk Persona 5 te streamen of screenshots te maken met de PlayStation 4 zelf. Of dit ooit mogelijk wordt is niet bekend. Persona 5 kwam eerder deze maand uit voor PlayStation 4 en PlayStation 3. Het spel wist een mooi cijfer bij ons in de wacht te slepen zoals te lezen in de review.

  1.   
    Iweddewi's avatar

    Vreemd dat ze het nu bijstellen, maar ik ben er blij mee…..Kan ik voorlopig weer vooruit in mn stream!😁