Call of Duty: WWII verschijnt 3 november

Hoewel de officiële onthulling van Call of Duty: WWII morgen pas plaatsvindt, is de releasedatum van de game nu al bekend. Middels een gigantisch billboard onthulde Activision dat de Tweede Wereldoorlog-shooter vanaf 3 november in de winkels ligt.

Ontwikkelaar Sledgehammer Games deelde een foto van het billboard via zijn eigen Twitter-account. De studio, die ons eerder Modern Warfare 3 bracht, noemt Call of Duty: WWII zijn “grootste prestatie ooit”. Meer informatie wordt morgen verwacht tijdens de livestream, die om 19:00 uur van start gaat.

  1.   
    stan_the_manNL's avatar

    Ben benieuwd!

  2.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ik ben niet meer in jaren zo enthousiast geweest qua als het op Call of Duty aankomt.

  3.   
    mmx's avatar

    En ja hoor we hebben een datum en hij kan al besteld worden 🙂

  4.   
    J.W.'s avatar

    Hmm, na al die jaren crap, eerst zien waarmee ze op de proppen komen.

  5.   
    Gabbersouth's avatar

    ik ben ook reuze benieuwd

  6.   
    Nitrix31's avatar

    Opeens best wel hyped voor een nieuwe COD. Toch nog wel wat twijfels, maar laten we hopen dat dit weer eens een pareltje wordt na al die jaren van prut.

  7.   
    MisterMDW's avatar

    Na jaren COD haat is er bij velen denk ik nu weer liefde. Al is het natuurlijk wachten op de onthulling!
    Straks zit er op het einde een twist waarin het een trainingssimulatie blijkt te zijn en vliegen de jetpacks je ineens alsnog om de oren 😉

  8.   
    NoobAssPlayer's avatar

    Ik had vanaf het begin al volle vertrouwen in Sledgehammer games en dat vertrouwen wordt nu alleen nog maar sterker! Na een jaar CoD over te hebben geslagen heb ik er weer zin in!

  9.   
    Papachico's avatar

    We zullen het zien.. ben wel benieuwd. Zou opzich wel weer een shooter game willen spelen. Tis immers voor mij alweer een lange tijd geleden. Na MW3 ben ik gestopt omdat alle shooter games die daarna kwamen geen reet aan waren en/of het teveel futuristische onzin had.