eBay-prijzen NES Classic rijzen de pan uit

Eerder deze week maakte Nintendo bekend dat het stopt met de productie van de NES Classic. Niet geheel verrassend zijn de prijzen van de console sindsdien omhoog geschoten op eBay.

Uit een analyse van Kotaku blijkt dat de NES Classic voor de onthulling al voor gemiddeld 106 dollar over de toonbank ging. Dat is bijna twee keer zoveel als de adviesprijs, maar het apparaat is dan ook nog steeds bijna overal uitverkocht.

Na Nintendo’s onthulling rees de prijs helemaal de pan uit. Op het moment van schrijven moet je op eBay gemiddeld 335 dollar betalen voor de console. Er zijn zelfs mensen die het aandurven om 25.000 dollar te vragen voor een nieuw exemplaar.

Kom je de NES Classic een dezer dagen nog ergens tegen voor de adviesprijs, neem hem dan dus vooral mee. Wie weet vormt hij over 50 jaar je pensioen.

  1.   
    CHILLOZZ's avatar

    Dat was toch een kwestie van tijd dat dit zou gebeuren, Als je dit niet zag aankomen dan ben je echt blind..

    Maar voor de duidelijkheid.
    Je kunt er wel iets voor vragen, Maar dat wilt nog niet zeggen dat je het er ook voor krijgt.

    ja fanboys hebben er vaak veel voor over. Maar laten we ervan uit gaan dat de ECHTE fanboys dat ding allang in huis hebben.

    Kortom bericht laat me gewoon koud.

    mijn ps4 old gen mag je ook voor 50K wel kopen. dat vraag ik ervoor. Als je dat wilt geven kom m maar halen ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†

  2.   
    3333/3333's avatar

    CHILLOZZ schreef, "
    Maar voor de duidelijkheid.
    Je kunt er wel iets voor vragen, Maar dat wilt nog niet zeggen dat je het er ook voor krijgt.
    "

    Dus jij zegt dat als ik mijn fiets voor โ‚ฌ10.000 te koop zet dat zoiets niet meteen betekent dat ik er โ‚ฌ10.000 voor krijg? Maar ik vraag er toch โ‚ฌ10.000 voor?? ๐Ÿ˜•

  3.   
    CHILLOZZ's avatar

    Patriotic Pepe schreef, "

    ”CHILLOZZ” schreef, "
    Maar voor de duidelijkheid.
    Je kunt er wel iets voor vragen, Maar dat wilt nog niet zeggen dat je het er ook voor krijgt.
    "

    Dus jij zegt dat als ik mijn fiets voor โ‚ฌ10.000 te koop zet dat zoiets niet meteen betekent dat ik er โ‚ฌ10.000 voor krijg? Maar ik vraag er toch โ‚ฌ10.000 voor?? ๐Ÿ˜• "

    ja als jij een barrel van een fiets hebt die nog geen 20 euro waard is dan zal je die 10K nooit krijgen.

    Je kunt wel de hoofdprijs vragen maar de hoofdprijs krijgen zal je nooit.
    vooral als je er vanaf wilt zou je je prijs dan toch drastisch moeten verlagen wahahaa anders heb je m over 100 jaar nog steeds op het web staan voor diezelfde prijs/

  4.   
    mmx's avatar

    Ach ,het is met de dingen zo wat een gek er maar voor geeft toch .Ik kan ook mijn oude gamecube wel verkopen maar ja ik vraag er net zoveel voor als 10.000 euro ,niet geschoten is ook mis ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜€

  5.   
    Moodey's avatar

    iemand is zojuist getrolld door pepe

  6.