Eerste deel van Nier krijgt een herdruk in Europa

NieR Automata kwam voor veel mensen een beetje uit het niets als een onverwachte hit van 2017. De game behaalde mooie cijfers en ook bij ons kreeg 2B in de review een pluim in haar mooi gevormde derriere. Het vorige spel is echter van een console-generatie terug dus niet iedereen die NieR Automata heeft gespeeld heeft het origineel gespeeld. Niet getreurd, want Square Enix komt nu met een herdruk die te koop is in de Square Enix Store.

Als je de eerste Nier graag aan je collectie toe wilt voegen moet je er snel bij zijn want het spel gaat doorgaans veelvuldig over de toonbank. Of er na deze druk nog meer komen is onduidelijk, maar ontwikkelaar Yoko Taro heeft al eens door laten schemeren dat als NieR Automata goed verkoopt er wellicht een HD-uitgave van het eerste deel komt.

De eerste Nier kwam alweer uit in 2010 en ons Tom heeft de game destijds van een review voorzien. Ondanks de cijfers bleek Nier ontzettend populair in bepaalde kringen en werd de game zelfs geprezen om zijn verhaal en uitvoering. Ook al is Yoko Taro zelf ook niet echt een fan van het origineel is hij wel blij met de populariteit die het spel heeft vergaard. Die populariteit heeft uiteindelijk tot NieR Automata geleid. Nier kwam destijds uit voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren