Meer informatie gelekt omtrent Call of Duty: WW2; Season Pass en exclusieve versies bekend

Call of Duty: WW2 krijgt een Season Pass en een exclusieve editie onder de noemer Call of Duty: WW2 Pro Edition. Over een paar uur wordt de game officieel onthult, maar er blijft informatie rond het spel gelekt worden. Dit keer komt het lek via Twitter van een gebruiker die zichzelf BERNiE HiGHROLLER noemt. De Call of Duty: WW2 Pro Edition bevat een steelbook, een season pass en extra content.

Naast het lekken van de Pro Edition lijken foto’s van Bernie ook te duiden op een beta voor PlayStation 4. Opvallend is dat de Pro Edition tot dusver exclusief bij de Amerikaanse winkelketen GameStop beschikbaar gaat zijn. Iedereen die daar een pre-order plaatst krijgt een snapback-pet van het spel mee. Of de speciale editie ook zijn weg naar Nederland zal maken is onbekend. Call of Duty: WW2 wordt verwacht voor PlayStation 4, Xbox One en pc op 3 november 2017.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Een paar maanden terug ging het verhaal ook al te ronden dat er een remastered versie van MW2 zal komen in een van de toekomstige 2017 COD edities.

    Dat zal bij deze ook helemaal van de baan zijn nietwaar?