Meer problemen met Nintendo Switch; console kan vervormen in het dock

De Nintendo Switch heeft al een aardige lijst aan kinderziektes en daar lijkt er nu nog eentje bij te komen in de vorm van vervorming. Een aantal Switch-bezitters hebben op Reddit hun verhaal gedeeld over de vreemde vervorming die hun console kreeg na langdurig in het dock te hebben gezeten. Het heeft vooralsnog geen effect op hoe de Nintendo Switch speelt, maar kan mogelijk een probleem leveren in de toekomst.

Volgens Reddit gebruiker _NSR is zijn Nintendo Switch gaan verbuigen door langdurig in het dock te staan. De Switch-bezitter heeft ongeveer 50 uur gebruik gemaakt van het apparaat die voornamelijk in het dock is blijven staan. _NSR is niet de enige met het probleem lijkt het, want na zijn opmerking beweerden anderen hetzelfde. Een verklaring voor het verbuigen heeft _NSR niet, maar het kan te maken hebben met warmte.

Tot dusver lijken niet alle Nintendo Switch-consoles er last van te hebben want op dezelfde Reddit-pagina staan er ook opmerkingen van mensen die zeggen nergens last van te hebben. Op de pagina is te lezen dat er Switch-bezitters zijn die meer uur dan _NSR met de console door hebben gebracht en nergens last van hebben, maar ook spelers die in een warme kamer ook geen verandering aan hun Switch zien. Na zoveel problemen met de console zijn wij nieuwsgierig naar de ervaring van jullie. Hebben jullie problemen met de Nintendo Switch ervaren?

  1.   
    JuulsJo's avatar

    Ik dacht dat het een functie was. Kappa 😛

  2.   
    Downzilla's avatar

    Nintendo Switch, more like Nintendo Mis-witsch-koop

  3.   
    3333/3333's avatar

    Los van wat je van het apparaat vind, de bouwkwaliteit is net zo cheap als die van Sony controllers. Dit verbaast me dan ook weinig.

  4.   
    mheiden21's avatar

    Nintendo gaat wel met de tijd mee, curved schermen is toch de nieuwe norm?

  5.   
    CHILLOZZ's avatar

    zou ik toch zeer vreemd vinden… Kan t me niet voorstellen dat het komt door het in de dock spelen.
    Voordat zoiets echt verbuigd door hitte dan moet t wel heeeeel erg warm zijn hoor. Het is niet alleen plastic he..

    zou dan toch eerder denken dat er iemand op is gaan zitten.

    Buiten dat ik het raar vind. Als hij in de dok staat staat hij rechtop. Dan zou hij toch niet zo vervormen maar in de breedte richting…. kuch kuch zwaartekracht kuch kuch..

    En dan heb je nog altijd idioten rond lopen die er met mach 10 op gaan hangen voor het ”Ff kijken of hij doorbuigt”
    Zelfde liedje als destijds de apple producten.. Ik weet niet maar als je er hard op gaat jenken sja dan is t niet meer dan logisch dt iets buigt…

  6.   
    sliderguy's avatar

    nergens last van

  7.   
    Tom's avatar

    Naar het schijnt heeft deze gamer de Switch dus enkel en alleen in het dock gehad. Gezien daar géén extra koeling inzit, zou het dus juist gebeurd kunnen zijn vanwege het dock. Warmte wordt daarin mogelijk beter vastgehouden, waardoor op den duur dus die verbuiging plaats zou kunnen vinden. De behuizing (die alle componenten mooi op dezelfde plek moet houden) is immers van plastic, dan is verbuiging door warmte goed mogelijk.

  8.   
    sjaak19832015's avatar

    Tom schreef, "Naar het schijnt heeft deze gamer de Switch dus enkel en alleen in het dock gehad. Gezien daar géén extra koeling inzit, zou het dus juist gebeurd kunnen zijn vanwege het dock. Warmte wordt daarin mogelijk beter vastgehouden, waardoor op den duur dus die verbuiging plaats zou kunnen vinden. De behuizing (die alle componenten mooi op dezelfde plek moet houden) is immers van plastic, dan is verbuiging door warmte goed mogelijk."

    Ja kan zijn maar waarschijnlijk staat er niet in de bijbevoegde papieren dat dit niet zou mogen. Ik ben benieuwd wat Nintendo gaat doen als deze terugkomt voor reparatie of iets dergelijks.

  9.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    omg jullie snappen het niet, het is gewoon een extra feature #nintendo4life

  10.   
    Batman360x's avatar

    In plaats van ‘curved forever’ … blijkt het stilaan ‘cursed forever’ te worden …. 😕

  11.   
    Flapjack's avatar

    usb aansluiting en accus worden warm, warmte laat plastic krimpen. et voila een gebogen tablet.