Auteur : Tom Kauwenberg woensdag 19 april 2017 om 10:59:25

Razer Hammerhead-headset krijgt Bluetooth en iOS Lightning varianten

Naast gigantische koptelefoons als de Razer Kraken kent de Amerikaanse fabrikant ook een lijn subtielere headsetjes. Zo is de Razer Hammerhead V2 een in-ear koptelefoon die al jaar en dag op de markt ligt, met een lichte focus op de gamer die ook mobiel wil blijven. Die lijn aan audioapparatuur krijgt nu maar liefst twee broertjes: de Hammerhead BT en de Hammerhead voor iOS Lightning.

De Razer Hammerhead BT is een vernieuwd model die nu volledig draadloos is, middels de ingebouwde Bluetooth 4.1 adapter met 10 meter bereik. Daarin wordt een minimale audiovertraging verzekerd middels de Qualcomm aptX codex. De in-line controls maken het gemakkelijk om je volume aan te passen of om telefoongesprekken aan te nemen. De Hammerhead BT is dan ook specifiek gemaakt om te gebruiken op Android en iOS-apparaten.


Nog iets gerichter op Apple-gebruiker is de Hammerhead voor iOS Lightning die, niet geheel verwonderlijk, een connector voor de iPhone 7 Lightning-poort toepast. Deze verwerkt de digitale audio naar de analoge drivers in de ear pieces, waarbij Razer een helder resultaat verzekert.

Beide nieuwe Hammerhead-uitvoeringen zijn voorzien van 10 millimeter dynamische audiodrivers, een significant stukje groter dan het gros van de in-ear concurrentie. Het omliggende aluminium omhulsel voorziet de speakers van een betrouwbare akoestische klankkast, die bovendien langer mee moet gaan dan de gemiddelde mobiele koptelefoon.

De richtprijs voor zowel de Hammerhead BT als de Hammerhead voor iOS bedraagt een flinke 109,99 euro. Een aardige stap omhoog van de Razer Hammerhead V2 en Hammerhead Pro V2, die voor respectievelijk 59,99 en 79,99 euro op de kop gingen. Draadloze toegankelijkheid blijkt wederom een aanslag op je bankrekening.

Vanaf deze maand moeten de nieuwe Razer Hammerheads beschikbaar zijn. Voor alle specificaties en meer beeldmateriaal ben je welkom op de officiŽle Razer webpagina.
Reacties
Ga naar pagina:
Nog geen reacties
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juni 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie